Çin yapımı elektrikli otobüsler Şili'de hizmete girdi - Son Dakika
Güncel

Çin yapımı elektrikli otobüsler Şili'de hizmete girdi

Çin yapımı elektrikli otobüsler Şili\'de hizmete girdi

Şili'nin başkenti Santiago'da düzenlenecek 2023 Pan Amerikan Oyunları için Çin yapımı 10 adet çift katlı elektrikli otobüs, yeni bir güzergahta hizmet vermeye başladı. Otobüslerde bulunan monitörler sürücünün araç içini ve çevresini görmesine imkan sağlarken, yolcular için kablosuz internet bağlantısı ve USB şarj istasyonları da bulunuyor. Çin'den gelen çevre dostu yeni enerjili araçlar, Şili'de zararlı emisyonları azaltmak ve elektrikli araç endüstrisinin gelişimini teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen önlemler kapsamında büyük beğeni topluyor.

14.11.2023 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANTİAGO, 14 Kasım (Xinhua) -- Çin yapımı 10 adet çift katlı elektrikli otobüs, Şili'nin başkenti Santiago'da düzenlenecek 2023 Pan Amerikan Oyunları için başlatılan yeni bir güzergahta hizmet vermeye başladı.

Otobüs sürücüsü, otobüslerde bulunan monitörlerin sürücünün araç içini ve çevresini görmesine imkan sağladığını, ayrıca yolcular için kablosuz internet bağlantısı ve USB şarj istasyonlarının da bulunduğunu söyledi.

Şili'de son yıllarda, zararlı emisyonları azaltmak ve elektrikli araç endüstrisinin gelişimini teşvik etmek için bir dizi önlem hayata geçirildi. İleri teknolojilerin uygulanmasıyla Çin'den gelen çevre dostu yeni enerjili araçlar Şili pazarına giriş yaparken, bu araçlar yerel halk tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çin yapımı elektrikli otobüsler Şili'de hizmete girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement