Çin Uzay Günü, Hefei'deki Bilim Sergisi ile Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Çin Uzay Günü, Hefei'deki Bilim Sergisi ile Kutlandı

Çin Uzay Günü, Hefei\'deki Bilim Sergisi ile Kutlandı

Çin, bu yıl Uzay Gününü bir dizi etkinlikle kutladı. Hefeideki bilim sergisinde Ay toprağı örneği sergilendi. Ayrıca, Çin Uzay Konferansı, Uluslararası Derin Uzay İnceleme Konferansı ve Çin Uzay Kültürü ve Sanatı Forumu gibi bir dizi etkinlik düzenlendi. 40'tan fazla ülkeden yaklaşık 1.200 konuk katıldı.

24.04.2023 18:16

HEFEİ, 24 Nisan (Xinhua) -- Çin'in doğusunda yer alan Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen Çin Uzay Günü Bilim Sergisi'nde sergilenen Ay toprağı örneğini inceleyen ziyaretçi, 24 Nisan 2023.

Çin, bu yıl Uzay Günü'nü Pazartesi günü bir dizi etkinlikle kutladı. Uzay Günü'nün açılış töreni, "Bilgiyi artırmak için gökyüzünü inceleyerek nesneleri araştırmak" temasıyla Çin'in doğusunda yer alan Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlendi.

Çin Uzay Konferansı, Uluslararası Derin Uzay İnceleme Konferansı ve Çin Uzay Kültürü ve Sanatı Forumu gibi bir dizi etkinliği içeren bu yılın Çin Uzay Günü'ne katılmak üzere 40'ın üzerinde ülkeden yaklaşık 1.200 konuk davet edildi. (Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çin Uzay Günü, Hefei'deki Bilim Sergisi ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement