Çin'den Gelen Ödül Başkana Takdim Edildi - Son Dakika
Güncel

Çin'den Gelen Ödül Başkana Takdim Edildi

Çin\'den Gelen Ödül Başkana Takdim Edildi

Büyükşehir'e Çin'de verilen Kentsel Yenilik Ödülü, Başkan Karaosmanoğlu'na takdim edildi

21.11.2012 11:06

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne Çin'de verilen Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü, törene katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na takdim edildi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ulusal ve uluslar arası alanda ödüllere abone olduğunu söyledi.

BİR ÖDÜL DE ÇİN'DEN

Kocaeli halkına en güzel, en kaliteli ve en hızlı hizmet etmenin gayreti içinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ödüllere doymuyor. Hizmet alanında ulusal ve uluslar arası arenada birçok ödül alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bir ödül de Çin'den geldi.

KENTSEL YENİLİK ÖDÜLÜ

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği(UCLG), Metropolis ve Çin'in Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü'ne yaptığı çalışmalarla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi layık görüldü. İlk kez verilen ödül Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) ve Metropolis Oscar'ı olarak nitelendiriliyor.

MENGÜÇ BİLGİ VERDİ

Çin'de düzenlenen törene katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç, ilimize döndükten sonra ziyaret ettiği Başkan Karaosmanoğlu'na Çin Halk Cumhuriyeti'nin üçüncü büyük kenti Guangzhou'da düzenlenen Metropolis Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne '1. Guangzhou Kentsel Yenilik' ödülü verildiği bilgisini aktardı. Programla ve ödülle ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na detaylı bilgi veren Mengüç, Çin gazetelerinde konuyla ilgili yer alan haberleri de gösterdi.

DEPREM İLE YAŞAMAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Çok Geç Olmadan: Deprem İle Yaşamaya Alışmak' adlı projenin ödüle değer bulunduğunu söyleyen Mengüç, farklı ülke ve şehirlerden 53 proje arasından birinciliğin geldiğine değindi.

BİZE ENERJİ VERİYOR

Çin'de Büyükşehir Belediyesi adına aldığı birincilik ödülünü kendisine takdim eden Mengüç ile emeği geçenleri kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu ödül sadece Büyükşehir'in değil, tüm Kocaeli halkının ödülüdür. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevre, sağlık, sahil çalışmaları, deniz temizliği, sosyal projeler ve tüm hizmet dallarında ulusal ve uluslar arası ödüllere abone olmuştur. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu ödüller bize daha çok çalışmamız, Kocaeli'ne daha çok hizmet etmemiz için enerji veriyor'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çin'den Gelen Ödül Başkana Takdim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement