Cihanbeyli'de Kadın Öğretmen Başörtüsüyle Boğularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Cihanbeyli'de Kadın Öğretmen Başörtüsüyle Boğularak Öldürüldü

Cihanbeyli\'de Kadın Öğretmen Başörtüsüyle Boğularak Öldürüldü

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'ne bağlı Kelhasan Beldesi'ndeki lisede ücretli öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Sündüs Keleş, evinde başörtüsüyle boğularak öldürüldü.

13.12.2011 15:25

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'ne bağlı Kelhasan Beldesi'ndeki lisede ücretli öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Sündüs Keleş, evinde başörtüsüyle boğularak öldürüldü. Cinayetle ilgili olarak Kelhasan Lisesi'nin kadın okul müdürü ve eşi gözaltına alındı.

Yaklaşık 4 yıldır Kelhasan Lisesi'nde ücretli olarak görev yapan coğrafya öğretmeni Sündüs Keleş'in, Ordu'da bulunan ailesi kızlarından haber alamadı. Ablası, 11 Aralık pazar günü öğle saatlerinde bekar olan Sündüs Keleş'in evinin bulunduğu Merkez Mahallesi Muhtarı Osman Ekici'yi arayıp, durumu bildirdi. Osman Ekici de aynı okulun kadın müdürü Z.Z. ile birlikte Sündüs Keleş'in oturduğu eve gitti.

Kapıyı açan olmayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri çilingir yarıdımıyla kapıyı açıp içeri girdiklerinde Sündüs Keleş'in cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede başörtüsüyle boğularak öldürüldüğü ve vücudunda dayak izine rastlanan Sündüs Keleş'in, cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu sırada jandarmanın evde yaptığı incelemede Sündüs Keleş'in cep telefonu ve evinin anahtarının kayıp olduğu saptandı.

Jandarma, cinayetle ilgili olarak Sündüs Keleş'in üniversiteden arkadaşı olduğu belirtilen Kelhasan Lisesi Müdürü Z.Z. ile eşi A.Z.'yi bu sabah gözaltına aldı. Şüphelilerin cinayet suçlamasıyla sorgusu devam ederken Sündüs Keleş'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'ya gönderildi. - Konya/ Cihanbeyli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cihanbeyli'de Kadın Öğretmen Başörtüsüyle Boğularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement