Çiçeği Burnunda Başkan İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çiçeği Burnunda Başkan İlk Toplantısını Yaptı

Çiçeği Burnunda Başkan İlk Toplantısını Yaptı

Beşiktaş'ın 25 Mart'ta yapılan olağanüstü seçimli kongresinde başkan seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri bugün Akaretler'deki kulüp binasında bir araya gelerek, ilk resmi toplantılarını gerçekleştirdiler.

28.03.2012 20:57  Güncelleme: 11:00

Dün mazbatalarını alan Başkan Orman ve Yönetim Kurulu'nun bugün kendi içinde görev dağılımı yapması bekleniyordu. Ancak 3.5 saat süren toplantı sonrası görev dağılımının 1 hafta sonraya ertelendiği öğrenildi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Berkan, görev dağılımını 1 hafta sonra yapacaklarını, önümüzdeki günlerde de toplantılara devam edeceklerini ifade etti.

Berkan ayrıca, şu an için ilk önceliklerinin devraldıkları kulüpte, kulübün büyük fotoğrafını görmeye çalıştıklarını, görev dağılımı da daha sonra yapacaklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Berkan, şunları söyledi;

"Yönetim kurulu olarak bugün ilk toplantımızı yaptık. Ancak bir görev dağılımı yapmadık. Görev dağılımını tam anlamıyla 1 hafta ya da 10 gün sonra yapmayı planlıyoruz. Olağanüstü bir süreçten geçtiğimiz için vereceğimiz her kararda dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Önce önümüzdeki fotoğrafı tam olarak görüp, kulübün tüm durumuna tam anlamıyla hakim olduktan sonra görev dağılımını gerçekleştirmeyi planladık. Önümüzdeki günlerde yine toplantılar gerçekleştireceğiz. Yönetim olarak belli bir düzene oturana kadar sık sık toplantılar yapacağız. Şu an için öncelikli hedefimiz, devraldığımız kulübün tüm işleyişini ve durumunu görmek. Bugünkü toplantımızda stad konusu veya farklı başka bir konu da gündeme gelmedi."

İsmet Berkan ayrıca, yönetim kurulu toplantısı sonucu bugün görev dağılımı yapılmamasının, yöneticiler arasında yaşanan bir anlaşmazlıkla ilgili olmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çiçeği Burnunda Başkan İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement