CHP'ye Yakın Gazeteci Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

CHP'ye Yakın Gazeteci Tutuklandı

CHP\'ye Yakın Gazeteci Tutuklandı

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuya ilişkin açıklama yaptı.

28.05.2013 13:08  Güncelleme: 14:24

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuya ilişkin açıklama yaptı.

İşte o sözler:

CHP'YE YAKIN GAZETECİYE AJANLIK TUTUKLANMASI

Hatay'da çok ağır ve tehlikeli tahrik girişimleri var. Bunları biliyoruz ve takip ediyoruz. Bu oyun Türkiye dışında tezgahlanıyor, Türkiye içindeki yandaşlarıyla organize edilmeye çalışılıyor.

Hatay'daki gazeteci, tüccar, işadamı kılığındaki bazı vatana ihanet derecesindeki şahıslar tespit edildi.

Bu şahısların CHP'li bazı milletvekilleriyle ilişkisi de tespit edildi. CHP'ye yakın bir gazetenin Hatay muhabiri ajanlık yaptığı tespit edilerek tutuklanmıştır.

Biz ne Suriye'deki ne de dünyanın herhangi bir yerindeki olaya etnik veya mezhepsel temelde bakmadık. Hiçbir zaman etnik milliyetçilik yapmak suretiyle bir ayrıma gitmeyiz.

CHP'YE ÇOK AĞIR SUÇLAMALAR

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir siyesi parti ucu dışarıda böyle karanlık bir ilişkinin içinde yer almamıştır. Son dönemde CHP'den iki heyet Suriye'ye gitti. Eli kanlı Esed ile görüştü. Utanmadan, sıkılmadan fotoğraf çektirip yayınladılar. Mayıs ayında hem Reyhanlı saldırısı hem de planlanan saldırılar için emniyet operasyonlar düzenledi. Bu eylemler Suriye içinde işadamı kılığındaki biri tarafındann planlandı. Bu zatın babası da Hafız Esed'in yakınıydı. Malesef Hatay'da ihanet içindeki TC vatandaşı da kullanıldı.. CHP'ye yakın gazetenin Hatay temsilcisi ve CHP milletvekilinin yakın akrabası bu karanlık tezgahın içinde yer aldı.

MİT'İN ELİNDE FOTOĞRAFLAR VAR

CHP heyetinin Suriye'ye iki ziyaretinde de bu bahsettiğim şahıs eşlik ediyor ve hatta görüşmelere katılıyor, fotoğraflarda da yer alıyor. CHP Genel Başkanı ve bazı arkadaşları boğazlarına kadar çamura batmış durumdalar. CHP Genel Başkanı, şunu bilmelisin benim istihabarat teşkilatıımın elinde deve fotoğrafları değil, otomobillerin fotoğrafları var, plakalarına kadar. CHP bu meseleyle ilgili derhal tatmin edici bir açıklama yapmalıdır. Ama lafla değil belge ile.

DERHAL İSTİFA ETMELİDİR

Hatta ve hatta CHP Genel Başkanı arkadaşlarıyla birlikte derhal istifa etmelidir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'ye Yakın Gazeteci Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement