CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan: 31 Mart'ta İstanbul Kazanacak - Son Dakika
Güncel

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan: 31 Mart'ta İstanbul Kazanacak

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan: 31 Mart\'ta İstanbul Kazanacak

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, 31 Mart seçimlerinde partisinin İstanbul'dan zaferle çıkacağını belirterek, demokrasinin kazanacağını ve İstanbul'un kazanacağını söyledi.

30.03.2024 13:39  Güncelleme: 13:44

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) S¸is¸li Belediye Bas¸kan Adayı Resul Emrah S¸ahan, 2019'un ardından 31 Mart'ta da partisinin I·stanbul'dan zaferle c¸ıkacagˆını belirterek, "31 Mart'ta demokrasi kazanacak, I·stanbul kazanacak. 31 Mart'ta bu kentin c¸ocukları kazanacak. Hukuk kazanacak, adalet kazanacak. Hep beraber kazanacagˆız." dedi.

Resul Emrah S¸ahan, Mecidiyeko¨y'deki Halaskar Meydanı'nda çok sayıda S¸is¸lili'ye iftar verdi. I·ftar programına CHP Parti Meclisi U¨yeleri Ozan Is¸ık, Bedirhan Berk Dogˆru bas¸ta olmak u¨zere CHP S¸is¸li I·lc¸e Bas¸kanı Tamer O¨zcanlı, belediye meclis u¨yesi adayları ve ilc¸e o¨rgu¨tu¨ u¨yeleri de katıldı. I·ftar programına vatandas¸lar yogˆun ilgi go¨sterdi.

"31 MART'TA I·STANBUL KAZANACAK"

I·ftar programında konus¸an S¸ahan, "31 Mart'ta 'Tek adam rejimi'ne kars¸ı 2019'da kazandıgˆımız zaferi bir kez daha kazanacagˆız. I·stanbul'da daha yu¨ksek oyla kazanacagˆız." dedi. 31 Mart'ta demokrasinin kazanacagˆını kaydeden S¸ahan "31 Mart'ta I·stanbul kazanacak. 31 Mart'ta bu kentin c¸ocukları kazanacak. Hukuk kazanacak, adalet kazanacak. 31 Mart'ta I·stanbullu kazanacak. Hep beraber kazanacagˆız" ifadelerini kullandı.

"SANDIGˆA SAHI·P C¸IKACAGˆIZ"

Sec¸im kampanyası boyunca hep sahada oldugˆunu aktaran Resul Emrah S¸ahan, "50 gu¨ndu¨r sahadayız. Kapı kapı c¸alıs¸tık. C¸ok yogˆun c¸alıs¸tık. Sizler de c¸alıs¸tınız. Oyumuza sahip c¸ıkacagˆız, sandıgˆımıza sahip c¸ıkacagˆız" s¸eklinde konus¸tu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan: 31 Mart'ta İstanbul Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement