CHP Ordu Milletvekili, Ordu Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP Ordu Milletvekili, Ordu Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

CHP Ordu Milletvekili, Ordu Üniversitesi\'ni Ziyaret Etti

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Ordu Üniversitesi'ne gelerek Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

10.11.2013 11:48

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleştirilen görüşmede 2013-2014 akademik yılının değerlendirilmesinin yanı sıra Ordu Üniversitesi'nin gelişim süreci ve hedefleri de istişare edildi.

Milletvekili İdris YILDIZ, büyüyen ve hızla gelişen ODÜ'yü yerinde değerlendirmek istediklerini dile getirerek;

"Bir şehrin gelişmesi için olmazsa olmaz en önemli değer üniversitelerdir. Gelecek nesillerin yetişmesi ve aydın Türkiye ideali için son derece önemli bir görev icra etmektedirler. Tüm sorumluluk bilincine sahip vatandaşlar için yapılacak en önemli yatırım eğitim yuvalarına verilecek maddi veya manevi desteklerdir, bu anlamda yapılanma sürecinde yoğun çaba gösteren Ordu Üniversitesi'ne ve Yönetimine Orduluların sahip çıkması son derece önemlidir. ODÜ'de gerçekleştirilen projeler, elde edilen tüm başarılar hemşerilerimizi olduğu gibi beni de fazlasıyla onurlandırmaktadır. Bu vesileyle üniversitemizin gelişimine katkı sunan tüm çalışanlarına ve akademisyenlerine Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ nezdinde teşekkürlerimi sunuyor, üniversitemize artı bir değer kazandırma adına üzerime düşen her türlü göreve hazır olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum."

Milletvekili İdris YILDIZ'ın yoğun çalışma programına rağmen Ordu Üniversitesi'ne gerçekleştirdiği ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ şu ifadelere değindi;

"Ordu Üniversitesi olarak başarılarımızın ve çalışmalarımızın takdirle takip ediliyor olması bizleri ziyadesiyle onurlandırıyor. Her zaman ifade ettiğim gibi en önemli görevimiz geçmişine duyarlı geleceği görebilen, vasıflı ve her açıdan nitelikli insanlar yetiştirmek ve bu bilinçle şekillendirdiğimiz gençlerimizle öncelikle bulunduğumuz bölgemizin gelişimine hizmet edebilmek akabinde de kültürümüzün devamını, yenilenmesini gerçekleştirmektir. Bu temele dayanan tüm çalışmalarımız ve projelerimiz bilim adına olduğu gibi bölgemizde kalkınabilirliği maksimum seviyeye çıkarma adına da sürekli gelişim politikamızdan taviz vermeksizin tüm hızıyla devam ediyor. Bu vesileyle üniversitemizi ziyaret ederek göstermiş olduğunuz hassasiyete çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Ordu Milletvekili, Ordu Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement