CHP'li Yarayıcı: Memlekette Her 4 Kişiden Biri Sosyal Demokrat; 3'ü Yobaz - Son Dakika
Güncel

CHP'li Yarayıcı: Memlekette Her 4 Kişiden Biri Sosyal Demokrat; 3'ü Yobaz

CHP\'li Yarayıcı: Memlekette Her 4 Kişiden Biri Sosyal Demokrat; 3\'ü Yobaz

CHP Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı, "Memlekette her dört kişiden biri, sosyal demokrat yapıya sahip diğer üç tanesi yobaz, bağnaz" dedi.

26.02.2016 14:04  Güncelleme: 15:32

İngiltere'de kurulan CHP Birleşik Krallık Birliği'nin düzenlediği birinci yıl yemeğinde konuşan CHP Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı, Türkiye'deki faşizmin artık açık ve sürekli bir şekilde yapıldığını söyleyerek "Şimdi bir de içine sos koydular, din olgusu yerleştirdiler" diye konuştu.

"İKTİDAR HER ŞEYİ ZEHİR EDİYOR"

Yarayıcı, Türkiye'deki yaşanan gelişmelerin tümünün AK Parti'ye bağlamanın mümkün olacağını savunarak "Türkiye'deki yaşanan her şeyi son 14 yıldır bize zehir eden iktidarına da yüklemek mümkün" dedi.

SUNUCU ATİLLA TAŞ

İngiltere'de kurulan CHP Birleşik Krallık Birliği'nin birinci yıl yemeği Londra'nın Dalston semtindeki Epic Dalston Toplantı salonunda düzenlendi.

Sunuculuğunu Twitter fenomeni Atilla Taş'ın yaptığı geceye CHP Birleşik Krallık Birliği Başkanı Suna Akartuna, CHP Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı, CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer, İngiltere İşçi Partisi Enfield milletvekili Joan Ryan, CHP parti meclisi üyesi Emre Çam ile İngiltere'deki CHP'liler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


"FAŞİZM HEP VARDI İÇİNE BİR DE SOS KOYDULAR"

Gecede konuşan CHP Milletvekili Hilmi Yarayıcı şunları söyledi:

"Ülkedeki gelişmeleri anlatmadan da gitmek istemem. Konuşacak çok şey var. Her şeyi AKP'ye bağlamak mümkün. Son 13-14 yılı bize zehir eden bir iktidara yüklemek ve onların yaptığı her şeyi anlatmak mümkün. Ben hep sınıfsal bakmışımdır meselere ve faşizm hep vardı, bazen gizli bazen açık yapılırdı. Şimdi açık ve sürekli bir faşizm var ki içine bir de sos koydular, din olgusu yerleştirdiler.

"MEMLEKETTE 4 KİŞİDEN BİRİ SOSYAL DEMOKRAT, 3'Ü BAĞNAZ"

Memlekette her dört kişiden biri, belki sosyal demokrat yapıya sahip diyebileceğimiz, içinde liberali, soldan sağdan Alevisi, sünnisi, soldan sağdan, ilericisi, sol sosyalisti oluştururken; diğer üç tanesi yobaz, bağnaz ve bu karakterleri içinde barındırmaya hala devam eden anlayışın temsilcileri var. Bu konuda belki bizim de eksikliklerimiz var, belki özeleştiri yapmak lazım, biz belki oradaki insanlara yeterince yetişemiyoruz, ulaşamıyoruz ve onların sorununu çözücü yerden bakamıyoruz."

Yarayıcı, Türkiye'nin aydınlarının, sanatçılarının, yurtseverlerinin gelecek güzel günlere olan inancının tükenmediğini ve tükenmeyeceğini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Yarayıcı: Memlekette Her 4 Kişiden Biri Sosyal Demokrat; 3'ü Yobaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Patrt: Dhkp c nin siyasi kolu chp oldu biraz da bundan bahset.terörist cenazelerine katılan chp lilerden bahset. 14 7 Yanıtla
  • cc: 13senedır akp çalıp oynuyor. Çözüm süreci bunları kim yaptı hala CHP diyorsunuz yuh 7 10 Yanıtla
  • reiiiissss: en azından senin gibi vatan haini degiliz 9 4 Yanıtla
  • Geçmişi unutmayan TÜRK: Adam doğru söylüyor 4/1 i vatan haini kalleş hayin kendilerini ifade etmişler ama zaten 4/3 ü biliyordu sikinti yok 6 2 Yanıtla
  • trakya39 : akkoyunlar alınmış üstlerine neden acaba 5 3 Yanıtla
  • Kemal karatas: Bütün o yoboz dediklerini en çayili bile chp bütün Aydinlardan daha aydindir çünkü vadan haini deyildirler 3 2 Yanıtla
  • metin: aynen öyle vekilim 4 1 Yanıtla
  • kardeşlik: mehmet akif ersoy ben yobazım diyor, yobazın anlamını bilmeden konuşuyorlar, yobazım lan itirazınmı var. 2 3 Yanıtla
  • aa: capulcu surusu hepsi 2 2 Yanıtla
  • atilla taş :)): atilla taş mı sosyal demokrat :) chp yobazlığını örtmeye çalışıyor olmasın :) 0 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement