Chp'li Özgündüz: Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın Ülkemizle Olan Bağlantıları Nedir? - Son Dakika
Güncel

Chp'li Özgündüz: Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın Ülkemizle Olan Bağlantıları Nedir?

Chp\'li Özgündüz: Yavuz Sultan Selim Tugayı\'nın Ülkemizle Olan Bağlantıları Nedir?

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, "Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın ülkemizle olan bağlantıları nedir?

17.12.2013 10:34

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, "Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın ülkemizle olan bağlantıları nedir?" diye sordu.

Özgündüz, İçişleri Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

"Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın Konya'da çeşitli gruplarla son günlerde artan ilişkisinin nedenleri konusunda çalışma yapmakta mısınız?

Yavuz Sultan Selim Tugayı'nı desteklemenizin nedenleri nelerdir?

Alevi katliamcısı olarak bilinen Heysem Topalca'ya hükümetinizin destek vermesinin gerekçeleri nelerdir? Bu kişinin Milli İstihbarat Teşkilatı için çalıştığı iddiaları doğru mudur?

Hatay Yayladağ'da televizyonlarca görüntülenecek kadar bilinen bir evde yaşayan, Adana'da yakalanan havan topu başlıklarının olduğu tırın şoförü tarafından ismi verilmesine rağmen, Topalca'nın yakalanmama nedenleri nelerdir?

Topalca'nın Reyhanlı saldırısında parmağı olduğu iddiaları, bizzat olayın sanıklarınca belirtilmesine rağmen, ifadesine dahi başvurulmama nedenleri nelerdir?

Topalca bugüne kadar kaç kez gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştır? Gözaltına alınma ve serbest bırakılma nedenleri nelerdir?

Topalca, Adana'da ele geçirilen 953 adet havan mermisinin sahibi olarak yakalanmasından sonra neden serbest bırakılmıştır? Bu kişinin kendilerine nasıl silah ve lojistik desteği sağladığınızı anlatması üzerine hükümetinizin uluslararası alanda zor durumda kalacağı nedeniyle serbest bırakıldığı iddiası doğru mudur?

Topalca ve Sohta kardeşler şu an ülkemizde midir? Sürekli olarak Suriye'ye geçiş yapmaktalar mıdır?

Topalca'nın yine rahatlıkla sınırdan geçerek Lazkiye'ye gittiği ve burada Suriye Hükümeti yanlılarınca yakalandığı iddiaları doğru mudur?"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Özgündüz: Yavuz Sultan Selim Tugayı'nın Ülkemizle Olan Bağlantıları Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement