CHP'li Güneş: Işid'in Fiili Karargahının da Orada Olduğunu Görürüz - Son Dakika
Güncel

CHP'li Güneş: Işid'in Fiili Karargahının da Orada Olduğunu Görürüz

CHP\'li Güneş: Işid\'in Fiili Karargahının da Orada Olduğunu Görürüz

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Cumhurbaşkanlığında toplanan yuvarlak masa etrafındaki kişilere bakarsak aslında IŞİD'in fiili karargahının da orada olduğunu görürüz" dedi.

13.06.2014 12:38

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Cumhurbaşkanlığında toplanan yuvarlak masa etrafındaki kişilere bakarsak aslında IŞİD'in fiili karargahının da orada olduğunu görürüz" dedi.

Güneş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Musul'da yaşananlar ve IŞİD konusuna işaret ederek şöyle devam etti:

"Dün değil, evvelsi gün cumhurbaşkanlığında toplanan yuvarlak masa etrafındaki kişilere bakarsak aslında IŞİD'in fiili karargahının da orada olduğunu görürüz. Suriye ve Irak'ta neler olduğuna dair bilgiler ortada. Buraya silah gitmiş, bu radikal unsurlar beslenmiş, bunların her türlü lojistik desteği bu ülkeden gitmiş, MİT'in buradaki rolü biliniyor, jandarmanın rolü biliniyor, o toplantıda jandarmanın en üst düzeyindeki kişi var mıydı, vardı, MİT'in Müsteşarı var mıydı, vardı, bunların hepsinin üstünde olan Başbakan var mıydı, vardı."

"IŞİD'in bir komutanının Türkiye'de tedavi olduğuna ilişkin fotoğraflar var, ne diyorsunuz?" sorusuna Güneş, "Eğer o fotoğraf medyada yer alıyorsa şimdi çıkıp İçişleri Bakanının şunu demesi lazım; "evet insandır, kim olursa olsun tedavisi olmuştur ama kendisi bir terörist olduğu için tutukladık' demesi lazım. Eğer şunu derse; "insandır tedavi ettik, iyi hale getirdik sonra yolladık yine Suriye'ye cayır cayır gene adam öldürdü' derse bu kepazeliktir" yanıtını verdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Güneş: Işid'in Fiili Karargahının da Orada Olduğunu Görürüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement