CHP'li Dudu: Eskişehir Valisi Hakkında Soruşturma Açıldı Mı? - Son Dakika
Güncel

CHP'li Dudu: Eskişehir Valisi Hakkında Soruşturma Açıldı Mı?

CHP\'li Dudu: Eskişehir Valisi Hakkında Soruşturma Açıldı Mı?

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, Eskişehir Valisi hakkında bir soruşturma açılıp açılmadığını sordu.

27.08.2013 17:25

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, Eskişehir Valisi hakkında bir soruşturma açılıp açılmadığını sordu.

Dudu, İçişleri Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, "Eskişehir'de 3 Haziran tarihinde öldüresiye dövülen ve 10 Temmuz 2013 günü hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz olayı soruşturma ilerledikçe kamuoyunda sürekli yeni soru işaretleri yaratmaktadır" diyerek şöyle dedi:

"Olayın ilk günlerinde, "Kendi arkadaşlarını dövüp suçu polise atmak istemiş olabilirler' açıklaması ile şimşekleri çeken ve açıkça önyargılı olduğu anlaşılan Eskişehir Valisi ve diğer yetkililer hakkında bir soruşturma açılmış mıdır?

Eskişehir Savcılığının soruşturma görevini polisten alarak jandarmaya vermesinin nedenleri nelerdir? Savcılığın bu tutumunun nedenleri ve bu tutumuna yola açanlar hakkında herhangi bir soruşturma ya da araştırma yapılmış mıdır? Yapılmış ise sonuçları nelerdir?

Beşik Otel'in görüntülerinin yer aldığı hard diskin bozuk olduğu açıklamasına rağmen, anılan hard diskten 2 saatlik bir görüntü nasıl elde edilmiştir? Elde edilen bu görüntülerin Ali İsmail Korkmaz'ın dövülmesinden bir, iki dakika sonra başlaması nasıl açıklanmaktadır?" - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Dudu: Eskişehir Valisi Hakkında Soruşturma Açıldı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement