CHP Kurultayında Ana Gündem: Rakı Sofrası - Son Dakika
Güncel

CHP Kurultayında Ana Gündem: Rakı Sofrası

CHP Kurultayında Ana Gündem: Rakı Sofrası

Memleketi yönetmeye talip partinin içine düştüğü duruma bak!

05.09.2014 14:38

CHP 'nin olağanüstü kurultayında konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu , zaman zaman sert ifadeler kullandığı bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, sözlerinin bir yerinde, "CHP'yi, rakı sofralarında Türkiye 'yi kurtaranlardan temizleyeceğim" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri salondan da büyük destek buldu. Bu konuşmanın sonrasında partinin aykırı sesi Hüseyin Aygün twitter'dan "Rakı masaları iyidir :))" , "Bu akşam Kurultay'a içeceğim :))" dedi. Aygün'ün mesajı CHP'nin içinde bulunduğu kafa karışıklığını ortaya koydu.

RAKI SOFRASINDA TÜRKİYE'Yİ KURTARANLAR

"CHP elitist bir parti diyorlar. Elitlere saygım var, aydındır. Ama bir elitistler var. Rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar. Bunlardan partiyi temizleyeceğim. Bunu herkes iyi bilsin. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil."

AYGÜN'DEN MESAJ

CHP 'nin olağanüstü kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu 'nun söylediği sözlere parti içinden tepki geldi.

Kılıçdaroğlu'nun sözleri kısa sürede sosyal medyada yankı buldu. Açıklamaya parti içinden ilk tepki ise CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'den geldi. Aygün, Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na "Rakı masaları iyidir :))" diye cevap vererek "Bu akşam Kurultay'a içeceğim :))" dedi.



Kaynak: UlkeHaber.com

Son Dakika Güncel CHP Kurultayında Ana Gündem: Rakı Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement