CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması

Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasını takip eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, duruşma salonuna silahla girdiği iddia edilen kişiyle ilgili, "Polis üzerinde silah olduğu iddia edilen arkadaşı arşiv odasına almış.

03.02.2014 12:45

Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasını takip eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, duruşma salonuna silahla girdiği iddia edilen kişiyle ilgili, "Polis üzerinde silah olduğu iddia edilen arkadaşı arşiv odasına almış. Ben gittiğimde yalnız durumdaydı. Odanın aranmasını talep ettik. Çünkü tamamen dosyalarla dolu bir oda. Çok rahat silah saklamış olabilir. Afyon Çay nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş sanık yakını olduğunu iddia ediyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, "Duruşma sırasında salonun sol arka tarafında bir kargaşa yaşandı. Orada 3 avukat duruşma salonundaki bir polisin üzerinde silah olduğunu iddia ettiler. Polis şahsı dışarı çıkarmaya çalıştı, avukatlar tutmaya çalıştı. Bu arada polisler şahsı dışarı çıkartmaya çalıştı. Yanında uzun boylu birisi vardı, 'vermem bırakmam' diyordu. Acaba kişiyi mi bırakmıyordu? Silahı mı bırakmıyordu? Bilmiyoruz. O kişi şu anda kayıp. Polis üzerinde silah olduğu iddia edilen arkadaşı arşiv odasına almış. Ben gittiğimde yalnız durumdaydı. Odanın aranmasını talep ettik. Çünkü tamamen dosyalarla dolu bir oda. Çok rahat silah saklamış olabilir. Afyon Çay nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş sanık yakını olduğunu iddia ediyor. İçeride arama yapılırsa silahın olup olmadığını göreceğiz. Bu adliyedeki davaya baştan gölge düşürdü. Eskişehir'de bu nedenle alındığı söyleniyordu. Şimdi Kayseri'de bu olayın olması Yargıtayın da Eskişehir'deki Valinin de, Emniyet Müdürünün de bunu bir kez daha gözden geçirmesini hepimize söylüyor. Adalet Bakanlığı yetkililerine de çok büyük görev düşüyor" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement