CHP İkinci Sıra Adayı Gösterilmesine Kızan Zihni Sayan MHP'ye Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

CHP İkinci Sıra Adayı Gösterilmesine Kızan Zihni Sayan MHP'ye Çalışıyor

CHP İkinci Sıra Adayı Gösterilmesine Kızan Zihni Sayan MHP\'ye Çalışıyor

CHP'den ikinci sırada milletvekili adayı gösterilen Zihni Sayan, aynı aşiret mensubu olan MHP birinci sırada adayı Gıyasettin Yıldırım'a destek verme kararı aldı.

21.05.2011 17:00

CHP'den ikinci sırada milletvekili adayı gösterilen Zihni Sayan, aynı aşiret mensubu olan MHP birinci sırada adayı Gıyasettin Yıldırım'a destek verme kararı aldı.

Hasköy ilçesi eski Belediye Başkanı Zihni Sayan, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine CHP'ye katıldığını ileri sürerek, birinci sıra milletvekili adaylığı sözü verilmesine rağmen ikinci sırada aday gösterilmesine kırıldığını belirtti. Bölgenin en büyük aşiretlerinden Bıdıri'yi temsilen CHP'de yeraldığını ancak ikinci sırada aday gösterilmesinin yanlış olduğunu ifade eden Zihni Sayan, "Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra istifa dilekçemi verdim. Seçimlerde de CHP'ye destek veremeyeceğimi söyledim. Şu an benim bir kardeşim MHP'den liste birinci sırasında aday. Mesele ailemizin içinden bir kardeşimizin liste birde aday olması. Ben de bu kardeşimize destek vereceğim" dedi.

Kendilerinin Bıdıri aşiretinden olduğunu ve aşiretlerinden aday olan MHP'li Gıyasettin Yıldırım'ın seçilmesi için çalışacağını belirten Zihni Sayan, "Şu anda kardeşlerimle, ailemle, Muş halkıyla beraberim. Bütün imkanımızı MHP'den aday olan kardeşimiz için kullanacağız. Yapılan yanlışın bedelinin çok ağır olduğunu onlar da görecek" diye konuştu.

Zihni Sayan'ın desteği için çok mutlu olduğunu belirten MHP Muş birinci sıra milletvekili adayı Gıyasettin Yıldırım, başarının birlik beraberlikle geleceğini bildirdi. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İkinci Sıra Adayı Gösterilmesine Kızan Zihni Sayan MHP'ye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement