İnce: Belediye Başkanı Muhattabım Değil - Son Dakika
Güncel

İnce: Belediye Başkanı Muhattabım Değil

CHP'li Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, "Senin işini Vefa bitirecek. Muhattabım değilsin." dedi.

28.12.2013 17:00  Güncelleme: 19:45

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ın, "Ben kendisine söyledim, 'Ankara'da seni büyükşehir belediye başkan adayı yapmazlar, gel Yalova'dan aday ol. Biraz zevkli seçim yaşayalım' dedim yapmadı, dinlemedi beni." açıklamalarına cevap verdi. İnce, " Yakup Koçal'a son kez cevap veriyorum. Onun muhattabı ben değilim; Vefa Salman. Vefa onun işini bitirecek zaten merak etme." dedi.

"MEDYAYA ÇIKMA BAŞINA İŞ GELİR"

Kocal'ın muhabatının kendisi olmadığını söyleyen İnce, "Yakup Koçal'a son kez cevap veriyorum. Onun muhatabı ben değilim; Vefa Salman. Vefa onun işini bitirecek zaten merak etmeyin. Bana sataşma Sayın Başkan. Medyada fazla çıkma bu aralar. Başın belaya girer" diyerek manida bir cevap verdi.

"ATATÜRK'ÜN RESMİNİ KALDIRDI"

İnce, Yalova Belediyesinin internet sitesinden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının kaldırıldığını savundu.

"MUHATTABINLA KONUŞ"

İnce, bu fotoğrafın altında, "Yalova benim kentimdir" yazısı bulunduğunu hatırlatan İnce, "Bu sana son cevabım. Ne dersen de şimdiden sonra sana cevap vermeyeceğim. Belediye Başkan Adayımız var, İl Başkanımız var, İlçe Başkanımız var. Onlar senin muhattabındır." ifadesini kullandı.
 

İnce: Belediye Başkanı Muhattabım Değil
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnce: Belediye Başkanı Muhattabım Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kaan: ince sizin işiniz başka bahara kaldı yeğeeen. bu oyunları tayip baba yemez önceki hükümetlerle karıştırma akp yi 13 9 Yanıtla
  • ADAM KOK: RESMEN ADAMI TEHDİT EDİYOR SEN KİMSİN BU MİLLET BUNUN DA HESABINI SORAR ELBET 11 5 Yanıtla
  • Aspalyum: Allahım sen bizi bunlardan, iftira atanlardan, ülkemdeki yatırımları durdurmak için her türlü yolu mübah sayanlardan koru ya RABBEL ALEMİN herşey oldu bittiye geldide SN Numan Kurtulmuş beyefendiye öyle bir yalan iftira insan Allahtan korkar veya her neye inanıyorsa 2 5 Yanıtla

Advertisement