Chicco İle İndirim Yarışı Başladı - Son Dakika
Güncel

Chicco İle İndirim Yarışı Başladı

Chicco İle İndirim Yarışı Başladı

Eylül Ayından Beri Uygulanan Oyuncak Kampanyasında Bu Ay Her Yaşa Hitap Eden Oyuncaklar Çok Özel Fiyatlara Tüketiciyle Buluşuyor.

09.11.2010 10:43

Billy Big Wheels, Johnny Coupe, Turbo Touch Hızlı Mavi, Eğlenceli Keman Çıngırak, Eğlenceli Saksafon Çıngırak, Gökkuşağı Mini Kamera ve Konuşan Telefon... Şimdi hepsi Kasım ayı sonuna dek indirimli fiyatlarıyla Chicco mağazalarında tüketicileri bekliyor.

Çocuğun modern uzaktan kumanda ile ilk tanışma oyuncakalrı Billy Big Wheels ve Johnny Coupe gerçekten araçları sürüyormuş gibi hissedecek, Turbo Touch Hızlı Mavi ile en hızlı yarış arabasına sahip olacak! Bebek, Eğlenceli Saksafon ve Keman ile ilk melodilerle tanışacak, Mini Kamera ile eğlenceli dakikalar geçirecek...Hem İngilizce hem de İtalyanca konuşabilen telefon ile ilk yabancı kelimeleri ve melodileri öğrenecek...

Tüm Baby Card'ı olan tüketicilerimizin yararlananbileceği bu kampanya Kasım ayı sonuna kadar Chicco Mağazalarında sürecek.

Chicco Baby Card'ı almak çok kolay. Mağazalarda kısa bir form doldurtuktan sonra kartınızı alıp hemen fırsatlardan yararlanmaya başlayabiliyorsunuz.

Kampanya, stoklarla sınırlı olduğundan acele etmekte fayda var...Yarış başladı!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chicco İle İndirim Yarışı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement