Çgd Yılın Enlerini Seçti - Son Dakika
Güncel

Çgd Yılın Enlerini Seçti

Çgd Yılın Enlerini Seçti

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Ağrı Şubesi 2010 Yılının En İyilerini Seçti.

27.01.2011 15:15

Halk Eğitim Merkezinde Düzenlenen 'Yılın En İyileri' Ödül Töreninde 22 Dalda Ödül Verildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede açılış konuşmasını ÇGD Şube Başkanı Hüseyin Bayram yaptı. Bayram, yaptığı konuşmada şunları ifade etti ;

En İyilerin belirlendiği ödül gecemize hoş geldiniz…

Mevlana hazretlerinin dediği gibi; Aynı dili konuşanlar değil, Aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir…bu sözde de olduğu gibi biz bu gece aynı duyguları paylaşanlar olarak bir aradayız. Yaklaşık 6000 kişi üzerinde yaptığımız anket sonuçlarına göre, belirlenen YILIN EN İYİLERİ'yle ilgili ödül alamayan konuklarımızın kırılganlık yada alınganlık yapmamasını rica ediyorum.

Bizler için hizmet eden herkesin, bizim kalbimizde en iyi olduğunun bilinmesini istiyorum. Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız sadece belirli kesimlerde başarılar elde etmiş idarecilerimizi ve vatandaşlarımızı hem onurlandırmak hem de daha iyi başarılara imza atabilmeleri için teşvik etmektir.

Lafı fazla uzat

madan cemiyetimizin kuruluşundan bu güne kadar bizden yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Her doğum sancılıdır. Biz bu sancıları bugün itibariyle hallettik. Bundan sonra önümüze bakmaya devam edeceğiz. Gazetecilerin taraf olmaması ile ilgili kamuoyunda ciddi yanılgılar var. Biz her şeye ve herkese rağmen tarafız. Ama tek tarafımız doğruluk… Siz eğer doğruysanız, birilerinin de sizden taraf olması normaldir. Bu akşam bu salonda doğrudan taraf olduğunuz için sizleri kutluyor ve tekrar gecemizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi. Bayram'ın konuşmasının ardından başlayan ödül töreninde 6 bin kişi ile yapılan anketlerin sonuçları açıklandı. 22 dalda yılın en iyilerine verilen ödüllerde oldukça renkli ve duygusal anlar yaşandı. Gecenin en anlamlı ödülü ise halk tarafından yılın en iyi Belediye Başkanı seçilen Hasan Arslan'ın ödülünü veren özürlü ailenin duygulu konuşması katılımcıları ağlattı. 2010 yılının Mayıs ayında kent merkezinde meydana gelen sel felaketinin ardından evleri yıkılan ve günlerce dışarıda kalan Habip ve Gülsüm Boztepe, çiftine sahip çıkan Başkan Arslan'a ödül veren çift yaptıkları konuşma ile Başkan Arslan'ı ve katılımcıları ağlattılar. Duygulu anların yaşandığı dakikalarda Jüri Özel Ödülü anonsu yapılınca salonda derin bir sessizlik yaşandı. Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından Jüri Özel Ödülü, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eğitim-Birsen Şube Sekreteri Salih Akdoğan'a verildi. Ağrı Valisi Ali Yerlikaya tarafından Şube Başkanı Süleyman Gümüşer'e verilen ödül salonda bulunan herkesi ağlattı. Oldukça duygusal anların yaşandığı gecede konuşma yapan Vali Yerlikaya, gecede ödül alanları tebrik ederek şunları ifade etti " Bu gece bizim için önemlidir. İnsanları motive etmek açısından yapıldığına inandığım bu geceyi bende destekledim. Geleneksel olacak olan bu gecenin aynı heyecanla önümüzdeki yıllarda da yaşanmasını isterim" dedi. Törene Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Dr. Yaşar Eryılmaz, Hanifi Alır, A.Kerim Aydemir, Fatma Salman Kotan, Vali Ali Yerlikaya, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşların temsilcisi katıldı. Tören ödül alanlar ile toplu fotoğraf çekimi ve pasta kesimi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çgd Yılın Enlerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement