Çevre İçin Gönüllü Oldular - Son Dakika
Güncel

Çevre İçin Gönüllü Oldular

Çevre İçin Gönüllü Oldular

Gönüllüler, Beylikdüzü'nün yeşili için çalışacak.

07.06.2013 14:58

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 'un talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Beylikdüzü'nde, gönüllü 179 kişiden oluşan park ve bahçe ekibi kuruldu.

Beylikdüzü Belediyesi bir ilke daha imza attı. Türkiye'nin ilk gönüllü park ve bahçe ekibini kurdu. Çevreye ve yeşile verdiği önemle öne çıkan Türkiye'de ilk park ve bahçe gönüllüleri ekibini oluşturan Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki yeşil alanlara ve parklara yapılan yatırımın yanı sıra çevreyi koruma bilinci oluşturarak da adından söz ettirmeye devam ediyor. Aralarında ev hanımı ve çeşitli meslek gruplarına mensup kamu yararına çalışacak 179 kişiden oluşan park gönüllüleri, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Başkan Uzun ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

"Gönüllüler ben bu işe varım dedi"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, konuşmasında ilçenin tamamını bir park olarak düşündüklerini belirterek, göreve geldiğimizde 46 park vardı. 4 yıllık görev süresince 75 yeni park yaptık. Bu parkların bakımını onarımını üstlenmek sevgi istiyor. Biz dedik ki el birliği ile Beylikdüzü'nde toprağı seven, yeşili seven, bu işe gönüllü destek verecek insanlarımızdan destek isteyelim. Girişimlerimiz sonucunda ilçemizde yaşayan 179 kişi belediyemiz park bahçeler müdürlüğü bünyesinde park bahçe gönüllüsü olarak ben bu işte varım dedi. Ben bu projeye ilgi duyduğunuz için, park bahçe gönüllüleri olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Program sonunda park bahçe gönüllülerine çapa, bahçıvan eldiveni, budama makası malzemeleri dağıtıldı. 179 kişiden oluşan park ekibi, önce eğitim sonra görev alacaklar.

Programa; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gençbay, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevre İçin Gönüllü Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement