Çetinkaya, Urfa'ya Yerleşti - Son Dakika
Güncel

Çetinkaya, Urfa'ya Yerleşti

Çetinkaya, Urfa\'ya Yerleşti

Dünyaca ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Urfa'ya yerleştiğini söyledi.

24.12.2014 11:49

Dünyaca ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti. Ziyarette Çetinkaya, Urfa'ya yerleştiğini söyledi.

Şanlıurfa'nın tarihsel ve kültürel bakımdan kendisi için apayrı bir yeri olduğunu söyleyen Burcu Çetinkaya , "Kısa süre önce Şanlıurfa'ya yerleştim. Şanlıurfa çok güzel bir şehir. Tarihsel, kültürel, sanatsal ve dinsel geçmişi çok eskilere dayanıyor. Kentin Balıklıgöl'ü, Harran'ı, Gümrükhan'ı, tarihi çarşıları Göbeklitepe'si, Halfeti'si, Urfa yemekleri, Sıra Gecesi, Eyyüp Peygamber'in sabır makamı ve niceleri büyülüyor insanı" dedi.

Çetinkaya, Müdür Yıldız ile yaptığı görüşme ile ilgili de "Uzun zamanlar ralli yarışları yaptım. Spor ile iç içeyim, sporu çok seviyorum. Sayın İl Müdürümüz Ertuğrul Bey'i ziyaret etmek istedim. Kendisi Şanlıurfa'da spor adına çok kazanımlar sağlamış, sporu halka yaymak iç çok uğraşıyor. Özellikle kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise" Şanlıurfa'da son zamanlarda hem spor tesisleşmesinde hem de spor organizasyonlarındaki başarılarımızda, sporcu sayılarımızda çok ciddi artışlar oldu. Biz her zaman halkımıza yeni kazanımlar elde etmek için uğraşıyoruz. Bu gün Burcu Çetinkaya ile kısa bir sohbet yapma fırsatımız oldu. Şanlıurfa da hem ralli hem diğer yarış sporları için neler yapılabileceğini konuştuk" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çetinkaya, Urfa'ya Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement