Çeşmeli Muhtarlar Ciddiye Alınmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Çeşmeli Muhtarlar Ciddiye Alınmak İstiyor

Çeşmeli Muhtarlar Ciddiye Alınmak İstiyor

Dr. Mehmet Görgün Muhtarlarla bir araya geldi.

02.10.2013 09:41

CHP Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mehmet Görgün Çeşme ve Alaçatılı muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Dr. Mehmet Görgün'le Ilıca'da bir araya gelen Çeşme ve Alaçatı'nın muhtarları, Çeşme'nin hak ettiği yere gelebilmesi için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Sorun ve önerilerini dinleyen Dr. Görgün, muhtarların her konuda söz sahibi olması gerektiğini belirtti. Çeşme ve Alaçatı'nın çeşitli mahallelerinden katılan muhtarlar ise  "ciddiye alınmak istiyoruz" dedi. Tek tek söz alarak görüşlerini dile getiren muhtarlar şunları söyledi; " Her seçim zamanı geldiğinde belediye başkan adayları yanımıza gelip sorunlarımızı dinliyor, fakat belediye başkanı olduktan sonra hiçbir icraat yapılmıyor.

Kapıları bize kapanıyor. Biz koltuğa yapışmış başkan istemiyoruz. Çevresini, ilçesini gezecek halkla iç içe olacak, halkın içinden gelmiş, halk adamı bir başkan istiyoruz. Seçilecek olan başkan tarafından ciddiye alınmak istiyoruz. Çeşme ve Alaçatı'da birçok muhtar, yer sıkıntısından dolayı evinde muhtarlık yapmak zorunda kalıyor, doğru düzgün bir muhtarlık büromuz bile yok. Bunun yanı sıra kanalizasyon sorunlarımız, ısınma ve aydınlatma sıkıntılarımız mevcut. Ayrıca mahallemizin sınırlarını gösteren bir haritamız da yok" diye konuştu. CHP Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mehmet Görgün ise sıkıntıların farkında olduğunu ve aday gösterildiği taktirde el birliğiyle bu sıkıntıların giderilmesi için çalışacağını belirtti.

Muhtarlara daha çok ilgi gösterilmesi ve yetki verilmesi gerektiğini belirten Görgün, " Muhtarlarla belediyenin iyi bir işbirliği içinde olması çok önemli, muhtarların mahalle sakinlerinin her türlü yardımına koşması ve gerektiği yerde belediye ile kontağa geçmesi gerekir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeşmeli Muhtarlar Ciddiye Alınmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement