Cesedine Altı Gün Sonra Ulaşıldı - Son Dakika
Güncel

Cesedine Altı Gün Sonra Ulaşıldı

Cesedine Altı Gün Sonra Ulaşıldı

Çanakkale'nin Akliman Mevkii'nde geçen pazartesi günü zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha çıkamayan 2 arkadaştan birinin cesedine 6 gün sonra ulaşıldı.

21.07.2013 19:10  Güncelleme: 22:56

Çanakkale'nin Akliman Mevkii'nde geçen pazartesi günü zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha çıkamayan 2 arkadaştan 35 yaşındaki Gültekin Atala'nın cesedine 6 gün sonra ulaşıldı. İhsan Yavuz'un cesedi, aynı gün bulunmuştu.

Ezine İlçesi'nde PVC doğrama işi yapan Gültekin Atala ile radyatör tamir ve satışı yapan 50 yaşındaki İhsan Yavuz, arkadaşları Serhat Yalçınkaya'yı da alarak geçen 15 Temmuz'da saat 22.30 sıralarında, Gülpınar Beldesi Akliman Mevkii'ne zıpkınla balık avlamaya gitti. Kıyıda bekleyen Yalçınkaya, tüpsüz dalış yapan iki arkadaşının bir daha su yüzeyine çıkmaması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Sabah başlatılan arama çalışmaları sonucu İhsan Yavuz'un cesedine ulaşıldı.

Ancak günlerdir devam eden arama çalışmalarına rağmen Atala'ya bir türlü ulaşılamadı. Arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdüren Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı'na bağlı ekipler, Atala'nın cesedini bugün denize girdikleri bölgenin yaklaşık 1.5 mil uzağındaki Babakale Köyü Karanlık Liman Mevkii'nde buldu. Bota alınarak karaya çıkarılan ceset, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Atala'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılacak otopsinin ardından Ezine İlçesi'nde toprağa verilecek. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesedine Altı Gün Sonra Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement