Cep Telefonu Hırsızı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Cep Telefonu Hırsızı Kamerada

Cep Telefonu Hırsızı Kamerada

Beyoğlu’nda, bir işyerine müşteri gibi girerek, masanın üstünde duran cep telefonunu çalan hırsız güvenlik kamaralarına yakalandı.

03.12.2013 10:34

Alınan bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında kendisine müşteri süsü vererek içeri giren hırsız, işyerinde kimsenin olmamasını fırsat bilerek masa üzerinde duran cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Şüphelinin işyerine girdikten hemen sonra önce keşif yaptığı ve ardından uygun anı kolladıktan sonra eylemi gerçekleştirdiği gözlendi. Olay anı işyerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken şüphelinin kameralara rağmen rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekti. İşyeri çalışanlarının üst katta bulundukları sırada gerçekleşen olay telefonu çalınan personelin durumu fark etmesi üzerine ortaya çıktı. Kamera kayıtlarını izledikten sonra cep telefonunun çalındığını anlayan işyeri çalışanı, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarını alarak soruşturma başlattı.

İşyeri sahibi Coşkun Çalık, “Mesai saatinde 10 dakika içinde gelişiyor olay. Ben atölyeye giderken kapıyı tam kapatmamışım. Kapı açık kalmış. Vatandaşta buraya geliyor ve arkadaşların üst kata çıkmasını fırsat bilerek yoklamasını yapıp telefonu alıp gidiyor. Yazık yani. Daha kutusu açılmamıştı” diyerek tepki gösterdi. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken görüntüler yardımıyla kimliği tespit edilen şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cep Telefonu Hırsızı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement