Cengiz Ergün Kamu Binaları İçin Görüş Alışverişinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Cengiz Ergün Kamu Binaları İçin Görüş Alışverişinde Bulundu

Cengiz Ergün Kamu Binaları İçin Görüş Alışverişinde Bulundu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Yasası'nın ardından oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerinin kaymakamlarına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

23.10.2013 14:17

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Yasası'nın ardından oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerinin kaymakamlarına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kaymakamlıklar, Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunus Emre belediyelerinin binalarının nerelerde kurulacağı ile ilgili Valilik nezdinde toplantı yapılması gerektiğini belirten Başkan Ergün, konu ile ilgili tüm kurumların görüşlerinin alınarak, ortak bir karara varılması gerektiğini dile getirdi.

Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerinin kaymakamlarını Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaret etti. Başkan Ergün, ilk olarak Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal'ı ziyaret etti. Topal'a çiçek takdim ederek, görevinde başarılar dileyen Başkan Ergün, 2014 Mart seçimleri öncesi Büyükşehir Belediyesi, kaymakamlıklar ve belediyelerin nerelere kurulacağı ile ilgili Valilik nezdinde bir toplantı yapılması gerektiğine dikkat çekti. Konu ile ilgili Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'a çeşitli ortamlarda bu görüşünü sunduğunu belirten Başkan Ergün, kamu hizmet binalarının yerinin kısa süre içinde netlik kazanması gerektiğini söyledi. Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunus Emre İlçe Kaymakamlığı binası ile ilgili sorunu büyük ölçüde çözdüklerini, yakın zamanda yeni hizmet binalarına taşınacaklarını kaydetti.

Kent Park Projesi'ne övgü

Yunus Emre Kaymakamı Yüksel Topal'ın ardından Başkan Ergün, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu da ziyaret etti. Çorumluoğlu'na görevinde başarılar dileyerek, çiçek takdim eden Başkan Ergün, yoğun çalışma temposu nedeniyle ziyaretlerinin geciktiğini söyledi. Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkürlerini sunan Kaymakam Çorumluoğlu, Manisa Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiğini, özellikle Kent Park Projesi'nin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi. Çorumluoğlu da, Başkan Ergün'e seçim sürecinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cengiz Ergün Kamu Binaları İçin Görüş Alışverişinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement