Cenazeler Otopsi İçin Malatya'da - Son Dakika
Güncel

Cenazeler Otopsi İçin Malatya'da

Cenazeler Otopsi İçin Malatya\'da

Hekimhan'ın Basak Köyünde dün gece yaşanan katliamda öldürülen 3 kişinin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna getirildi.

17.11.2013 16:24

Hekimhan'ın Basak Köyünde dün gece yaşanan katliamda öldürülen 3 kişinin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna getirildi. Hekimhan İlçe Devlet Hastanesi morgunda ilk incelemenin ardından öldürülen 38 yaşındaki Murat Sarıkaya, 55 yaşındaki Fadime Çalışkan ve 36 yaşındaki Taman Arayıcı'nın cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna getirildi. Hekimhan Belediyesine ait bir pikapla getirilen cenazeler yakınları tarafından otopsi için içeri alınırken Basak Köyü Muhtarı Hüseyin Çalışkan katliam gecesini DHA'ya anlattı.

Olayı dün gece 1'e çeyrek kala jandarmanın kendisini aramasıyla öğrendiğini belirten Muhtar Çalışkan, Murat Sarıkaya'nın hayatını kaybetmeden önce jandarmayı aradığını ve Ali Kaya'nın kendisini vurduğunu söylediğini belirtti. Bunun üzerine köye gelen jandarma ekipleri ile birlikte ihbarı yapılan eve gittiklerinde Murat Sarıkaya'nın cesedi ile karşılaştıklarını belirten Çalışkan daha sonra diğer evlere gittiklerinde de aynı manzaralarla karşılaştıklarını söyledi.

Muhtar Çalışkan şunları söyledi:

'Bu katliamın sosyal boyutu da var ekonomik boyutu var. Düzenli bir yaşantıya sahip olan bir insan böyle bir şey yapamaz bu insanlık dışı bir şey. Zanlı ile ölenler arasında 2 yıl önceye dayalı bir mahkeme olayı var. Ali Kaya yaklaşık 2 ay önce çıkmıştı cezaevinden ama aralarında sürtüşme devam ediyordu.

Olaydan sonra kayıplara karışan zanlının yakalanması için güvenlik güçleri Malatya genelinde araştırma yaparken, zanlının ailesinin ise Malatya merkezde oturduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazeler Otopsi İçin Malatya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement