Cenazede Bengü'ye Sert Tepki! - Son Dakika
Güncel

Cenazede Bengü'ye Sert Tepki!

Cenazede Bengü\'ye Sert Tepki!

Ünlü popçu Bengü'nün yaralandığı kazada hayatını kaybeden koruma Ümit Sezer son yolculuğuna uğurlandı.

11.06.2012 15:56  Güncelleme: 09:41

Ünlü popçu Bengü'nün yaralandığı kazada hayatını kaybeden koruma Ümit Sezer son yolculuğuna uğurlandı. Sezer'in ölümünden habersiz olduğu belirtilen Bengü'nün adına cami avlusuna gönderilen çelengin dışarı çıkartılması dikkat çekti. Sezer'in annesi ise, "Yavrumu yediler" diyerek tepki gösterdi.

Bengü'nün içinde bulunduğu minibüs Çamlıca gişelerine yaklaşık 2 kilometre kala TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpmıştı. Bengü ve korumasının yaralı olarak kurtulduğu kazada koruması Ümit Sezer ise hayatını kaybetmişti.

Sezer için bugün Bahçelievler Soğanlı Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye annesi Rezzan Sezer, Ahmet Sezer, ağabeyi Turan Sezer ve yakınlarının yanı sıra ünlü popçu Murat Boz, Bengü'nün menajeri Özgür Aras, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, meslektaşları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Sezer'in anne ve babasını yakınları teselli etmeye çalıştı.

Hastanede tedavisi süren ve korumasının öldüğünden habersiz olduğu belirtilen Bengü'nün adına da camiye çelenk gönderildi. Ancak çelengin cami avlusundan çıkartılması ve bir süre sonra yeniden geri getirilmesi dikkat çekti. Sanatçı Kenan Doğulu'nun da camiye çelenk gönderdiği görüldü.

"YAVRUMU YEDİLER"

Ayakta durmakta güçlük çeken anne Rezzan Sezer, "Söyleyecek bir şeyim yok. Evladım gencecik, çalışırken hayatını kaybetti" dedi. Basın mensuplarının, "Giderken bir şey söylemiş miydi?" sorusu üzerine de acılı anne, "'Bengü Hanım ile işe gidiyorum' dedi. Yavrumu yediler başka bir şey demiyorum" diye konuştu. "Yediler derken neyi kastettiniz?" sorusuna da Sezer, "Bilmiyorum, Allah biliyor. Yavrum gitti" diye karşılık verdi.

Sezer, kazada ihmal olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine de, "Ben hiçbir şey bilmiyorum. Televizyondan seyrettim. Her şey zamanla ortaya çıkacak" dedi. Yakınları ise Ümit Sezer'in kaza sırasında emniyet kemerinin takılı olduğunu ifade etti.

Sezer'in arkadaşı Murat Aydın da, "Ümit'e yapabileceğimiz tek bir şey var şu an, onun ardından güzel hüsnü şahadetler ve kılacak olduğumuz cenaze namazıdır. Ne mutlu Ümit kardeşime ki Müslüman anne ve babadan dünyaya geldi. Biz onunla güzel işler yaptık" dedi.

Bengü'nün menajeri Özgür Aras ise, "İnanılmaz iyi ve güzel yüreği olan bir arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Çelengin dışarı çıkartıldığının hatırlatılması üzerine Aras, "Öyle bir şey yok. Sadece cenaze arabasına almak istediler. Öyle bir şey oldu. Onu özleyeceğiz, mekanı cennet olsun" dedi. Kazaya ilişkin incelemelerin sürdüğünü ve avukatların araştırmalarına devam ettiğini aktaran Aras, "Kamera kayıtları bekleniyor. Biz de sizin bildiğiniz kadar biliyoruz her şeyi" şeklinde konuştu.

"BİR İHMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Sezer'in bağlı bulunduğu güvenlik şirketinin sahibi Saim Özkan da, "Görünen şu ki mutlaka her kazanın bir ihmal sonucu olduğu biliniyor. Bu kaza da bir ihmal sonucu olmuştur. Ama ihmalin derecesini ve kimlere ait olduğunu araştıracağız" ifadelerini kullandı. Özkan, "Bengü Hanım'a bir tepki mi var?" sorusuna da, "Şu anda Bengü Hanım'ın bu konuyla ilgili bilgilerini alamıyoruz. Ama tabii ki sonuç olarak iyileştikten sonraki durumuna göre bakacağız. Bize vereceği bilgilere göre" yanıtını verdi.

Özkan, "Kazada ihmal olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine de, "Kaza ihmaldir. Kaza olmasa ihmal olmaz. Bu bir iş kazasıdır. İş kazası sonucunda ne gerekiyorsa onlar yapılacaktır. Biz bu konuda bir ihmal olduğunu düşünüyoruz. Ama bunun ne tür bir ihmal olduğunu gerekli araştırmalardan sonra göreceğiz" dedi.

Ünlü popçu Murat Boz da, "Çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi, çok üzüldük. Ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. Bizimle çalışmadı ama bir tanışıklığımız vardı. Sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu.

Ümit Sezer'in cenazesini, yakın arkadaşı Murat Aydın kıldırdı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sezer'in cenazesi Edirnekapı Bayrampaşa Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cenazede Bengü'ye Sert Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement