Cem Yılmaz'ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Cem Yılmaz'ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu

Cem Yılmaz\'ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu

Cem Yılmaz, şimdi de "Oyunculuğunu göster; #GörelimSeni" yarışmasıyla yeni filminde rol alacak 2 kişiyi seçecek.

08.05.2015 11:23  Güncelleme: 11:24

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni filminin isminin, filmin sponsoru Pepsi'nin sosyal medyada #GörelimSeni hashtag'iyle gerçekleştirdiği yarışma sonrası açıklanmasının ardından heyecanla karşılanan yeni bir yarışma daha başladı.

Pepsi'nin #GörelimSeni hashtag'iyle başlattığı ve 'Cücelerin Sessizliği','Ali Baba ve 7 Cüceler', 'Ali Baba İstanbul'da' ve 'Cücelerin Yükselişi' olmak üzere katılımcılara 4 seçeneğin sunulduğu yarışma büyük ilgi gördü. Yarışmaya katılanlar, çekimleri henüz başlamamış yeni filminin adını tahmin etmeye çalıştı. Geçtiğimiz gün de yarışmanın sonuçlanmasının ardından filmin adı Ali Baba ve 7 Cüceler olarak açıklandı.

Ali Baba ve 7 Cüceler filminin yeni yarışması "Oyunculuğunu Göster; Görelim Seni" için ise katılanlardan 6 eski Türk filmi karakterini canlandırmaları isteniyor. Seçtikleri karakterin taklidini yaparak çektikleri videoları # GörelimSeni hashtag'iyle twitter'a yükleyen katılımcılar arasından ilk elemeyi geçen 10 video arasından Cem Yılmaz'ın seçeceği 1 kadın ve 1 erkek oyuncu Ali Baba ve 7 Cüceler'de rol alma şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Yılmaz'ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement