Çelik'e Memleketinde Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Çelik'e Memleketinde Coşkulu Karşılama

Çelik\'e Memleketinde Coşkulu Karşılama

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bakan olarak gittiği memleketi Adana'da coşkuyla karşılandı.

26.01.2013 09:39  Güncelleme: 09:57

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bakan olarak gittiği memleketi Adana'da büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'ndan hükümetin kabine değişikliğinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Ömer Çelik, yarın partisinin düzenleyeceği 'Yerel yönetimler 10'ncu Bölge Toplantısı'na katılmak için özel uçakla saat 21.30'da Adana'ya gitti. Bakan Çelik, Adana Havalimanı'nda, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AKP Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan Zopçuk, Mehmet Şükrü Erdinç, Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Koç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, kurum müdürleri ve yaklaşık 500 kişi tarafından karşılandı.

Adana'da olmaktan mutlu olduğunu belirten Bakan Çelik, Çukurova'da hemşerileri tarafından karşılanmanın her kültür bakanına nasip olmayacağını söyledi. Bakan Çelik şöyle konuştu: "Şu anda üzerinde ayağını bastığımız toprak, 3 bin yıldır içinde nice medeniyetleri, kültürleri barındırıyor. Burası Çukurova. 3 bin yıllık bir toprağın üzerinde kendi hemşerileriyle buluşmak her kültür bakanına nasip olmaz. Bir kültür bakanı için en büyük mutluluk, kendi memleketinde 3 bin yıllık kültür ve medeniyet mirası üzerinde hemşerileriyle buluşmaktır" dedi.

VİP çıkışında yaklaşık 500 kişi tarafından coşkuyla karşılanan Bakan Çelik, güçlükle ilerlediği makam aracının başı çektiği konvoyla havalimanından ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çelik'e Memleketinde Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement