Çatışmalarda yaralanan 7 Suriyeli Türkiye'de tedavi altına alındı - - Son Dakika
Güncel

Çatışmalarda yaralanan 7 Suriyeli Türkiye'de tedavi altına alındı -

Suriye'de muhaliflerin Esed güçlerinin kontrolündeki Keseb kasabasını ele geçirmesinin ardından bölgede devam eden çatışmalarda yaralanan 7 kişi Türkiye'ye getirildi.

24.03.2014 22:38

Suriye'de muhaliflerin Esed güçlerinin kontrolündeki Keseb kasabasını ele geçirmesinin ardından bölgede devam eden çatışmalarda yaralanan 7 kişi Türkiye'ye getirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, iki gün önce Keseb Sınır Kapısı'nı bugün de kasabayı ele geçiren muhalifler, sabah erken saatlerden itibaren Keseb kırsalı ve Bayırbucak Türkmen bölgesinde yer alan Kırkbeş Dağı ile Avanlı köyü bölgesine saldırı düzenledi.

Esed güçleri ise bölgeyi tekrar ele geçirmek için havadan ve karadan saldırılarını sürdürdü. Bayırbucak Türkmen bölgesindeki Gebelli kasabası ve çevresinin savaş uçaklarıyla vurulduğu öğrenilirken rejim birlikleri Yayladağı ilçesinin hemen karşısında yer alan Keseb kasabasına da uzaktan attığı havan ve füzelerle saldırı gerçekleştirdi.

Patlama sesleri ve bölgeye yaklaşan savaş uçaklarının sesi Yayladağı ilçesinden de duyulurken Keseb ve çevresinden duman yükseldiği görüldü. Bölgede çatışmalar sonucu orman yangınlarının çıktığı kaydedildi.

Öte yandan savaşta yaralanan 7 Suriyeli Yayladağı ilçesinden Türkiye'ye getirildi. Yaralıların ambulansla Hatay'daki çeşitli hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Muhabir: Erdal Türkoğlu

Yayınlayan: İsa Sansar

-yaralı suriyeliler

Çatışmalarda yaralanan 7 Suriyeli Türkiye\'de tedavi altına alındı -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çatışmalarda yaralanan 7 Suriyeli Türkiye'de tedavi altına alındı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement