Çatalca'nın Müzisyenleri Ve Ümmiye Keyif Verdi - Son Dakika
Güncel

Çatalca'nın Müzisyenleri Ve Ümmiye Keyif Verdi

Çatalca\'nın Müzisyenleri Ve Ümmiye Keyif Verdi

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali'nde konserler bitmek bilmiyor.

30.08.2013 10:06

Festival boyunca her akşam en az bir konser etkinliği düzenlenmeye devam ediyor. Festivalin dördüncü gecesinde de Şef Osman Bakır yönetimindeki Çatalcalı müzisyenlerin Türk sanat müziği konseri ve sevilen sanatçı Ümmiye konseri müzikseverlerle buluştu. Festival alanında gerçekleşen konserlerle dinleyiciler gece yarısına kadar eğlendi.

Festival sahnesinin ilk konuğu Şef Osman Bakır yönetimindeki Çatalcalı müzisyenlerdi. Türk sanat müziğinden güzide eserlerin söylendiği konserde Çatalcalı müzisyenler dinleyenlerden tam not aldı. Şef Osman Bakır yönetimindeki Çatalcalı müzisyenlerin solisti Tolga Cıvga güzel sesiyle dinleyicilerin beğenisini topladı. Ayrıca konser sırasında Çatalcalı müzisyenlerin çocukları da Roman havası oynayarak geceye renk kattılar. Oynanan Roman havasının ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya çiçek hediye edildi. Başkan Cem Kara da çiçekleri konseri takip eden konuklara dağıttı.

BAŞKAN CEM KARA: "BİZ ÇATALCA'DA BİR AİLEYİZ"

Çatalcalı müzisyenlere, konser sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninde bir konuşma yapan Başkan Cem Kara; "Çatalcalı müzisyenlerimiz, hastaları da olsa cenazeleri de olsa ilçe halkını eğlendirmeye gayret sarf ediyorlar. Onlarla hemen hemen her gün birlikteyiz. Son derece iyi hazırlanmışlar konsere, kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi. Roman Dernekleri Federasyonu yöneticilerine de geldikleri için teşekkür eden Başkan Cem Kara, "Biz Çatalca'da bir aileyiz. Hepimiz biriz ve aynıyız. İnsan olarak hiç birimizin başka birisine üstünlüğü yok. İnsanı insan olduğu için seviyoruz." dedi.

Çatalcalı müzisyenlerin konserinin ardından sahneyi sevilen sanatçı Ümmiye'nin devralmasından önce Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü folklor ekibi Kırklareli yöresi oyunlarını oynadılar. Folklor gösterisi sonrası ise sıra Ümmiye'ye geldi. Çatalca'da bulunmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Ümmiye, Çatalca halkını çok sevdiğini de sözlerine ekledi. Ümmiye sahne performansıyla dinleyicilerini coşturdu. Konser sonunda sanatçı Ümmiye'ye teşekkür plaketi Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel tarafından verildi. Dördüncü gece programına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer ve Erhan Güzel, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Aydın, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Gülten Kıran ve Remziye Arslanca da katıldı.

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali'nde konserler, festivalin beşinci gecesinde Özlem İlgen ve Bengü performanslarıyla sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca'nın Müzisyenleri Ve Ümmiye Keyif Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement