Çatalca'da Kutsi Gecesi - Son Dakika
Güncel

Çatalca'da Kutsi Gecesi

Çatalca\'da Kutsi Gecesi

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali konserleri devam ediyor. Festivalin üçüncü gecesinde festival sahnesi Deniz Çevik ve Kutsi'yi ağırladı.

28.08.2013 17:02

14. Erguvan Festivali müzikseverleri sevilen sanatçılarla buluşturmayı sürdürüyor. Festivalin üçüncü gecesinde ilk olarak sahneye Deniz Çevik çıktı. Sevilen şarkıları seslendiren Deniz Çevik izleyicileri coşturdu. Bir saatin üzerinde sahnede kalan Deniz Çevik'e festivale katılımından ötürü teşekkür eden Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, sanatçıya bir de plaket armağan etti.

Deniz Çevik'in ardından sahneyi pop müziğin sevilen sesi Kutsi devraldı. Sanatçı güçlü yorumuyla izleyicilere etkileyici bir performans sundu. Kendi bestelerini seslendiren Kutsi'nin performansı izleyicilerden tam not aldı. 14. Erguvan Festivali'ne katılarak Çatalcalı hayranlarının karşısına çıkan sanatçıya Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kutsi, gece yarısına kadar dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Konserin sonuna gelindiğinde ise sanatçı Kutsi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya konserin sonuna kadar kalarak kendisini bu jestiyle onurlandırdığı için teşekkür etti. 14. Erguvan Festivali'nin 3. gece sahne programını Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Abdullah Aslan da izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca'da Kutsi Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement