Carvalhal, Süper Lige Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Carvalhal, Süper Lige Geri Döndü

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal yeniden Türkiye'de takım çalıştıracak.

15.05.2012 22:27  Güncelleme: 22:32

Carlos Carvalhal'in Türkiye hasreti kısa sürdü. Geçen sezon Tayfur Havutçu'nun yerine geçerek Beşiktaş'ı çalıştıran teknik adamın, gelecek sezonda da Türkiye'de olacağı kesinleşti.

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu 3. sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, her konuda anlaşma sağladığı Carlos Carvalhal ile yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Portekizli teknik adam için imza töreni, yarın saat 11.00'de Malta Köşkü'nde düzenlenecek.

MÜJDEYİ DÜN VERMİŞTİ

Portekizli teknik adam, dün memleketinde basın mensuplarının yeni sezon için anlaşma yaptığı bir takım olup olmadığı şeklindeki sorusuna şu cevabı vermişti:

"Henüz yeni sezon için bir anlaşma yapmadım. Ancak yeniden Türkiye'ye dönme ihtimalim çok yüksek. Bir veya iki yıl daha Türkiye'de çalışmak istiyorum. Şu anda Türkiye'den 3 takım benimle ilgilendiklerini menajerime iletmiş. Bu hafta içinde kesin kararımı vereceğim. Yeniden Türkiye'de görev yapacağım için mutluyum"

Carvalhal, 2011-2012 sezonu öncesi Tayfur Havutçu'nun tutukluluk süresi sona erene kadar yardımcı antrenör sıfatıyla vekaleten teknik direktör olarak Beşiktaş'ta görev yapmaya başlamıştı. Havutçu serbest kaldıktan sonra ise Carvalhal'in yardımcı antrenör olarak göreve devam edeceği açıklanmış ancak Beşiktaş'ın o dönemki performansı, Carvalhal'in, teknik direktör olarak yerini sağlamlaştırmıştı. Kayserispor maçıyla başlayan çöküşün faturası ise nihayet kendisine kesildi ve Carvalhal, sezon bitimine bir hafta kala Beşiktaş'tan ayrıldı.

Carvalhal, Süper Lige Geri Döndü
Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Carvalhal, Süper Lige Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement