Canlı yayında pahalı paltosu soruldu, Veyis Ateş ailesiyle cevapladı: Orta halin biraz üstünde bir aileydik - Son Dakika
Güncel

Canlı yayında pahalı paltosu soruldu, Veyis Ateş ailesiyle cevapladı: Orta halin biraz üstünde bir aileydik

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, canlı yayında hakkında ileri sürülenlere yanıt verdi. 10 bin euroluk palto ve 600 euroluk şapkalı fotoğrafına ilişkin açıklamalar yapan Ateş, "Benim babam emekli bir din görevlisi, emekli olduktan sonra yıllarca zeytin ticareti yaptık. Orta halin biraz üstünde bir aileydik. Bugünlere geldik ve bugünlerde kazandığımız bir paramız var. Paltomu terzide diktirdiğim için 6-7 bin lira ödemiş olabilirim" dedi.

19.06.2021 10:01  Güncelleme: 10:19

Kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği belirtilen ve dün istifa ettiği açıklanan eski HaberTürk TV Ana Haber Sunucusu Veyis Ateş, hakkındaki iddiaların ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

İsmail Saymaz'ın "Senin hakkında çok iddialar var" sorusuna Veyis Ateş "Tırnak içinde medyanın monşerleri bu çocuk dün geldi bugün buradan buraya geldi. Çok pahalı kravatlar takıyor" yanıtını verdi.

"ORTA HALİN BİRAZ ÜSTÜNDE BİR AİLEYDİK"

İsmail Saymaz'ın "Palton 10 bin euro, şapkan da 600 euro. Nasıl olur bu?" sorusuna yanıt veren Ateş, "Benim babam emekli bir din görevlisi, emekli olduktan sonra yıllarca zeytin ticareti yaptık orta halin biraz üstünde bir aileydik. Bugünlere geldik ve bugünlerde kazandığımız bir paramız var. Paltomu terzide diktirdiğim için 6-7 bin lira ödemiş olabilirim. Kaşkol da onun hediyesi, fötr şapka da orada kafama taktığım bir şapka" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında pahalı paltosu soruldu, Veyis Ateş ailesiyle cevapladı: Orta halin biraz üstünde bir aileydik

Son Dakika Güncel Canlı yayında pahalı paltosu soruldu, Veyis Ateş ailesiyle cevapladı: Orta halin biraz üstünde bir aileydik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement