Canlı Yayında Bomba Şoku - Son Dakika
Güncel

Canlı Yayında Bomba Şoku

NTV muhabiri canlı yayında el bombalarını eline alarak felakete davetiye çıkardı.

06.09.2012 11:22  Güncelleme: 12:12

Afyonkarahisar'ın Ataköy ilçesindeki 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 25 askerimiz şehit oldu.

İgolo tipi el bombası deposunun patlaması sonucu patlamış el bombaları, tank mermileri ve anti personel mayınları gibi mühimmatlar yüzlerce metrelik alana saçılmış durumda.

NTV MUHABİRİ CANLI YAYINDA HERKESİ TEHLİKEYE ATTI

Patlamayla birlikte çevreye saçılan mühimmatlara ulaşan NTV ekibinin çektiği görüntüler, facianın boyutlarını gözler önüne serdi.

NTV muhabiri Gökhan Gerçek olay yerinden yaptığı yayında, patlamamış el bombalarını izleyicilerine göstermek adına eline aldı ve hem kendini hem de çevredekileri tehlikeye attı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da olay yerinde yaptığı açıklamada dile getirdiği "Bir televizyon kanalında muhabirin elindeki el bombalarını görünce şaşırdık" sözleriyle NTV muhabiri Gökhan Gerçek'e yaptığı yanlış hareket yüzünden veryansın etti.

GERÇEK DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Gökhan Gerçek, daha önce de Ankara'da Kumrular Sokak'ta meydana gelen patlamada, bombanın tesirini arttırmak için içine konulan çivileri canlı yayında izleyicilere göstermek için eline almış ve delil özelliğini yitirmesine neden olmuştu.

Canlı Yayında Bomba Şoku
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Canlı Yayında Bomba Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement