Canik Başarı ile İftihar Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Canik Başarı ile İftihar Ediyoruz

Canik Başarı ile İftihar Ediyoruz

Demir, "Canik Başarı Üniversitesi'yle iftihar ediyor, şehrimize dinamizm ve çok büyük bir canlılık getireceğine inanıyorum" dedi.

30.07.2012 10:30  Güncelleme: 10:32

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'i ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, üniversiteyle iftihar ettiğini söyleyip, emeği geçenlere teşekkür etti.

Samsun'un ilk vakıf üniversitesi olarak hayata geçmeye hazırlanan ve bu yıl eğitim öğretime başlayacak olan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'i ziyaret eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kuruluşundan bugüne üniversiteye büyük emek veren Bekdemir'e teşekkür eden Demir, "Canik Başarı Üniversitesi'yle iftihar ediyoruz. Samsun'a dinamizm ve çok büyük bir canlılık, eğitim öğretim hayatına da yüksek bir kalite getireceğine inanıyorum" dedi.

YENİ PROJELER VAR

Üniversitenin bu yıl 400'ün üzerinde öğrenciyle eğitim öğretim hayatına başlayacağını söyleyen Milletvekili Demir, "Üniversitenin ileriye dönük de yeni projeleri var. Şuan da beyin jimnastiği yapılma aşamasındalar. Bunları duyunca çok mutlu olduk. Bu üniversitenin Samsun'umuza çok büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin eğitim öğretim hayatına da başarılı çalışmalar sunacağına inanıyorum" diye konuştu.

ÜNİVERSİTE LOKOMOTİF OLACAK

Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ise, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sizleri hep yanımızda gördük, her zaman güç kuvvetverdiniz. Samsun'daki hizmetlerin daha iyiye gitmesi için hep birlikte çalışacağız. Üniversitemiz de bunun bir lokomotifi olacağına inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Bekdemir, Milletvekili Demir'e günün anısına çini işlemeli fincan takımı hediye etti. Ziyarette AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz da hazır bulundu.

Rektör Akan'a 'Hayırlı olsun' ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden atanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan"ın ziyaret etti. Akan'ı tebrik eden Demir, "Bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaların, bundan sonra da devamının geleceğine inanıyorum. Rektörümüze hayırlı olsun diyor, kendisini de kutluyorum" dedi. Rektör Hüseyin Akan da, Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, 4 yıl boyunca yoğun bir çalışma programı izleyeceklerini söyledi. Ziyarette Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Canik Başarı ile İftihar Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement