Canavarlar Haftası bir hafta boyunca Nat Geo Wild'da! - Son Dakika
Güncel

Canavarlar Haftası bir hafta boyunca Nat Geo Wild'da!

Canavarlar Haftası bir hafta boyunca Nat Geo Wild\'da!

Dünyanın en ücra köşelerinde gözlerden uzak yaşayan birbirinden ilginç "yaratıklar", Canavarlar Haftası kapsamında 12-17 Haziran arası her akşam saat 19.00'da Nat Geo Wild ekranlarında meraklılarıyla buluşuyor.

10.06.2017 09:23  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nat Geo Wild Ejderha Adası, Patron Timsah, Kral Kobrayı Aramak ve Avusturalya'nın Ölümcül Canavarları programlarıyla insanlarla beraber yaşayamayan doğanın mucizesi canlıları ekranlara getiriyor. Gözünüzle görme olasılığınızın oldukça düşük olduğu bu "canavarlar", 12-17 Haziran arası her akşam 19.00'da Canavarlar Haftası kapsamında Nat Geo Wild ile evlere taşınıyor.

Galapagos Adası'nı kaplayan ve herhangi bir canlının yaşamını sürdürmesini imkansız kılan ateş ve lavlara meydan okuyan hayret verici deniz iguanaları, "Ejderha Adası" ile ekranlara geliyor.

Yalnızca toprak ve suyun bulunduğu yaşam ortamlarına hükmetmeyi öğrenen "Patron Timsah" otoritesine karşı gelenlere karşı ölümcül bir canavara dönüşebiliyor. "Patron Timsah" ile timsahların hüküm sürdüğü topraklardaki iktidar ve ölüm savaşı tüm detaylarıyla anlatılıyor.

Kral kobraların bilinmeyen yönlerini inceleyen "Kral Kobrayı Aramak", bu vahşi hayvanın nerede nasıl yaşadığını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Canavarlar Haftası bir hafta boyunca Nat Geo Wild'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement