Cam Kırıkları Ağaçlık Alanda Yangın Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Cam Kırıkları Ağaçlık Alanda Yangın Çıkardı

Cam Kırıkları Ağaçlık Alanda Yangın Çıkardı

Üsküdar'da ağaçlık bir alana atılan cam şişelerin aşırı ısınması sonucu yangın çıktı.

25.07.2013 14:23

Üsküdar'da ağaçlık bir alana atılan cam şişelerin aşırı ısınması sonucu yangın çıktı. Onlarca cam şişenin neden olduğu yangın sonrasında çevredeki vatandaşlar, ağaçlık alanda temizlik yapmayan belediyeye tepki gösterdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Küçük Çamlıca Mahallesi Üç Pınarlar Caddesi kenarında bulunan ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, ağaçlık alana atılan cam şişelerin aşırı ısınması sonucunda önce çalılıklar, ardından da ağaçlar tutuştu. Kısa sürede büyüyen alevleri gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Bir yandan da çevredeki iş yerlerinden hortum çeken vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar yangın yaklaşık bir dönümlük bir alana yayıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Alevlerin söndürülmesiyle yangına neden olan cam şişeler de ortaya çıktı.

Onlarca cam şişenin yangına neden olduğunu ifade eden vatandaşlar, ağaçlık alanda temizlik yapmadıklarını iddia ettikleri belediyeye tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cam Kırıkları Ağaçlık Alanda Yangın Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement