Çalışmalara Hayran Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Çalışmalara Hayran Kaldılar

Çalışmalara Hayran Kaldılar

Yusuf Uzun'un, Beylikdüzü genelinde devam eden prestij projelerinintanıtımına yönelik olarak düzenlediği Beyaz Gezi'ye katılan Beylikdüzü Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri projelere hayran kaldı.

31.12.2013 11:13

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un, Beylikdüzü genelinde devam eden prestij projelerinin tanıtımına yönelik olarak düzenlediği Beyaz Gezi'ye katılan Beylikdüzü Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri projelere hayran kaldı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Av. Ercan Ay, Ali Gençbay, Osman Dinç, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Belediye Meclis Üyeleri Ebru Habip, Gülhan İbracık, ve belediye birim müdürlerinin katıldığı tanıtım ve bilgilendirme gezisinde Başkan Uzun, mikrofonu eline alarak projeleri anlattı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bir araya gelen yaklaşık 100 katılımcı buradan otobüslerle, yapımı devam eden ve iki ay içerisinde bitirilecek olan Yeşil Vadi(Şehir Parkı)ve Beylikdüzü Spor Kompleksi'nin inşaatına gitti. Burada çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Uzun, Beylikdüzü'ne kazandırılan kapalı spor kompleksi projesinin ülkeye ve ilçeye spora dair büyük katkı sağlayacağını belirtirken, "Yeşil Vadi Şehir Parkı da, vatandaşımızın rahatça nefes alabileceği, dinlenebileceği, zevkle vakit geçirebileceği bir ortam olacaktır" diye ifade etti.

Daha sonra Başkan Uzun ile birlikte hastane, biyolojik atıksu arıtma tesisi, aile sağlık merkezleri, kültür merkezleri, okullar, parklar, barınak, sahil, marina, emekliler lokali, İhlas 2havuz ve pazarlar başta olmak üzere birçok yeri gezen konuklar Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri çok beğendiklerini belirtti. Katılımcılar ayrıca kent halkına asfaltlanmayan yol bırakmayan, kaldırım ve caddeler kazandırmaya devam eden Başkan Yusuf Uzun ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalışmalara Hayran Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement