Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Çalışmalar Devam Ediyor

Çalışmalar Devam Ediyor

''Kentimize gelen misafirlerimizi daha güzel bir çehreyle karşılaştırmayı amaçlıyoruz.''

20.07.2012 16:50

Kırklareli Belediyesi olarak yapmakta olduğumuz güzelleştirme çalışmalarımız ile Kentimize gelen misafirlerimizi daha güzel bir çehreyle karşılaştırmayı amaçlıyoruz.

Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz Kentsel Değişim Projesi kapsamında Karahıdır Dört Bacak Anıtı'nda Fen İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerimiz tarafından elektrik tesisatı ve Otomatik Sulama kanal çalışmalarımız gün içinde başlamış olup mesai bitimine kadar devam edecektir.

İnönü Caddesi'nde yapılmakta olan asfalt çalışmalarından dolayı ekiplerimiz 20/07/2012 Cuma günü kesilen vana kapaklarını kaldırıp, kenarlarına rotmiks atma çalışmalarını başlattı.

Karacaibrahim Mahallesi, Kurtuluş Caddesi bölgesinde kaldırım sökümünü bitiren ve bordür dizimini başlatan ekiplerimiz dolgu çalışmalarını da sabah erken saatlerde başlattı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Siteler Park'ında 384 adet Karagöz çeşidi çiçek ekimini 20/07/2012 Cuma günü gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement