Çalıntı Koyunları 'Adaklık' Diye Sattılar - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Koyunları 'Adaklık' Diye Sattılar

Çalıntı Koyunları \'Adaklık\' Diye Sattılar

Adana'da 3 kişi besi çiftliğinden çaldıkları 16 koyunu 'adaklık' olarak sattıkları iddiasıyla tutuklandı.

21.02.2013 16:22  Güncelleme: 16:18

Adana'da Aytaç Akdeniz (31), Hasan Tekin (28) ile Ömer Faruk Pekin (28) besi çiftliğinden çaldıkları 16 koyunu 'adaklık' olarak sattıkları iddiasıyla tutuklandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin 100'üncü Yıl Mahallesi'nde besicilik yapan A.Ö.'nün 63 koyundan 16'sı geçen pazartesi günü çalındı. Hırsızlığı sabah fark eden Ö., durumu polise bildirdi.

A.Ö.'nün ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, adaklık koyun satan H.K.'nın piyasada 300 lira değerindeki koyunları, tanesi 150 liraya sattığını belirledi. Ucuz fiyata koyun satılmasından şüphelenen polis, H.K.'nin ifadesine başvurdu. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde koyunları Aytaç Akdeniz'den satın aldığını söyleyen H.K., "Bana bir arkadaşının borcu olduğunu, alacaklarına karşılık koyunlara el koyduğunu söyledi. Ben de satın alıp, adaklık olarak sattım" diye konuştu.

H.K.'nin ifadesi üzerine harekete geçen Hırsızlık Bürosu ekipleri, Aytaç Akdeniz, Hasan Tekin ile Ömer Faruk Pekin'i yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, koyunları çaldıklarını itiraf etti. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalıntı Koyunları 'Adaklık' Diye Sattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement