Çalınan Bisikletinin Peşinden 3 Kilometre Koştu - Son Dakika
Güncel

Çalınan Bisikletinin Peşinden 3 Kilometre Koştu

Çalınan Bisikletinin Peşinden 3 Kilometre Koştu

Konya'da apartman önünü park ettiği elektrikli bisikletini 2 şüpheli tarafından çalındığı gören 26 yaşındaki Murat Koçak, kardeşi ile birlikte 3 kilometre boyunca şüphelilerin peşinden koştu.

15.04.2014 14:01

Konya'da apartman önünü park ettiği elektrikli bisikletini 2 şüpheli tarafından çalındığı gören 26 yaşındaki Murat Koçak, kardeşi ile birlikte 3 kilometre boyunca şüphelilerin peşinden koştu. Koçak'ın peşini bırakmayacağını anlayan şüpheliler bisikleti bir sokak içerisinde bırakarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir kargo firmasında çalışan Murat Koçak gece su içmek için mutfağa gitti. Camdan dışarı bakan Koçak, apartman önüne park ettiği elektrikli bisikletinin iki kişi tarafından çalındığını gördü. 16 yaşındaki kardeşi Hacı Mehmet koçak'ı uyandıran Murat Koçak, şüphelileri kovalamaya başladı. Koçak kardeşler yaklaşık 3 kilometre boyunca şüphelileri kovaladı. Şüpheliler ağabey ve kardeşlerin peşlerini bırakmayacağı düşünerek elektrikli bisikleti Yazır Mahallesi Firuzan Sokak içerisinde bırakıp kaçmaya başladı. Şüphelileri kovalayan ancak bunda başarılı olamayan Koçak kardeşler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

3 KİLOMETRE PEŞLERİNDEN KOŞTUK

Gece mutfağa su içmek için kalktığını ve bu sırada bisikletinin çalındığını gördüğünü belirten Murat Koçak, "Su içmek için kalkmıştım. Baktım iki şüpheli bisikleti götürüyor. Kardeşimi uyandırıp peşlerinden koşmaya başladık. 3 kilometre peşlerinden koştuk. Şüpheliler daha sonra bisikleti bırakıp kaçtı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalınan Bisikletinin Peşinden 3 Kilometre Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement