Büyülü "Müzik Makinası" İnternetin Yeni Fenomeni - Son Dakika
Güncel

Büyülü "Müzik Makinası" İnternetin Yeni Fenomeni

Büyülü "Müzik Makinası" İnternetin Yeni Fenomeni

İsveçli müzisyen Martin Molin'in tasarlayıp 14 ayda tamamlayabildiği "müzik makinası" Youtube'a yüklenmesinin ardından üç gün içinde 5 milyondan fazla izlendi.

04.03.2016 11:06

İsveçli müzisyen Martin Molin'in tasarlayıp 14 ayda tamamlayabildiği "müzik makinası" Youtube'a yüklenmesinin ardından üç gün içinde 5 milyondan fazla izlendi. 2 bin metal bilyenin yardımıyla elle çalıştırılan müzik makinası bir orkestranın çalabileceği sesleri çıkartıyor.

Elektronik pop şarkıları yapan Wintergatan isimli bir orkestranın üyesi olan Martin Molin müzik makinasını tasarladığında iki ay içinde bitirmeyi amaçladığını, tasarımda yaptığı yanlışlık üzerine altı ay sonra tüm makinayı söküp tekrardan monte etiğini söyledi. Hayalinin tasarlayıp yaptığı müzik makinası ile birlikte sahnede konser vermek olduğunu söyleyen İsveçli müzisyen "Makinanın Fransız Daft Punk ikilisi gibi ses vermesini istiyorum. Ancak anlaşılan 14 aylık çaba bu noktaya ulaşmaya yetmemiş. Makina Youtube videosunun çekimini başardı ama sahnede konser vermeye daha hazır değil" dedi. - Stockholm

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyülü 'Müzik Makinası' İnternetin Yeni Fenomeni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement