Büyükşehirli Güreşçiler Şampiyonaya Hazır - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Güreşçiler Şampiyonaya Hazır

Büyükşehirli Güreşçiler Şampiyonaya Hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Güreşçiler İzmit'teki Türkiye Şampiyonası'nda Mindere Çıkacak.

06.01.2011 12:02

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler hafta sonunda İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak Büyük Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda mindere çıkacak.

60 İLDEN 400 SPORCU KATILACAK

Türkiye Güreş Federasyon'un uzun bir aradan sonra ilimizde ilk kez düzenlediği Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'na 60 ilden 400'ü aşkın güreşçinin katılması bekleniyor. Güreş camiasının özel önem verdiği ve Milli Takım seçmesi niteliğindeki müsabakaları Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak ile Eski Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonları Ahmet Ayık, Bayram Şit ve Tevfik Kış ile GSGM üst düzey yöneticilerinin de izlemesi bekleniyor.

HEDEF HER SIKLETTE MADALYA

İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak Kocaeli Büyük- şehir Belediyesi ve Belediye Kağıtspor'un ev sahibi olduğu Türkiye Şampiyonasında iddialı olduklarını belirten M. Akif Karaosmanoğlu, ' 30 sporcuyla katılacağımız Türkiye Şampiyonasına Büyükşehir Kağıtspor olarak iyi hazırlandık. Bütün sıkletlerle final yapacak güreşçilerimiz var. Hedefimiz bütün sıkletlerde kürsüye çıkmak ve madalya almak. Güreşseverleri salona sporcularımızın güzel mücadelelerini izlemeye bekliyoruz' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Güreşçiler Şampiyonaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement