Büyükşehir Sanatın Her Alanında Örnek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Sanatın Her Alanında Örnek Oluyor

Büyükşehir Sanatın Her Alanında Örnek Oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşam, eğitim, spor ile kültür sanat alanında da örnek uygulamalar yapmaya devam ediyor.

13.10.2012 13:10

Kültür sanat alanında müzik ve festival çeşitleri ile Gazianteplilere değişik bir hava yaşatan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı önceki gün düzenlediği Golden Horn Brass caz konseri ile sanatseverlerini büyüledi.

Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Golden Horn Brass grubu, seslendirdikleri parçalardan oluşan eğlenceli bir konser verdi. Salonu dolduran katılımcıların sık sık ayakta alkışladıkları konserde, izleyiciler zaman zaman da ritimleri ile gruba eşlik ettiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ve Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz'un da katıldığı caz konseri yaklaşık bir saat sürdü.

Konser sonrasında Golden Horn Brass Caz Grubu üyelerine Gaziantep'e has bakır tabak hediye eden İbrahim Evrim ve Sema Marangoz, grubu önümüzdeki yıl tekrar Gaziantep'te görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Sanatın Her Alanında Örnek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement