Büyükşehir Lig Şöleni'nin Şampiyonları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Lig Şöleni'nin Şampiyonları Belli Oldu

Büyükşehir Lig Şöleni\'nin Şampiyonları Belli Oldu

Lig Şöleni'nde dereceye giren okullar için Şampiyonlar Gecesi düzenlenecek.

03.05.2013 14:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilköğretim okulları arasında Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm Branşlarında Mart ayında 12 ilçede başlattığı Lig Şöleni'nde final müsabakaları tamamlandı. Şampiyonlar için 9 Mayıs Perşembe akşamı muhteşem bir ödül töreni düzenlenecek. Okulları adına yarışan ve dereceye giren öğrenciler düzenlenecek Şampiyonlar Gecesi'nde kupalarını ve sürpriz ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun elinden alacak.

MASA TENİSİ FİNALİ YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm branşlarında ilköğretim okulları arasında başlattığı Lig Şöleni final müsabakaları sona erdi. Atletizm ve Satranç Ligi Final müsabakalarının ardından geçtiğimiz hafta da Masa Tenisi branşının final mücadeleleri tamamlandı. 12 bayan ve 12 erkek takım olmak üzere toplam 24 takımın katıldı.

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Gebze Spor Salonu'nda yapılan Masa Tenisi Ligi'nin final müsabakalarına okulları adına öğrenciler zaferin için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Lige 1999 ve 2000 doğumlu öğrenciler katıldı. Tribünlerdeki öğrenciler de okullarını yaptıkları tezahüratlarla sürekli destekledi. Zorlu mücadelenin sonunda erkeklerde 50. Yıl İlköğretim birinci, Reysaş İlköğretim ikinci, Yeşilkent İlköğretim üçüncü ve Tahsin Tarhan İlköğretim Okulu da dördüncü oldu. Bayanlar da ise Conkbayırı İlköğretim birinci, Kroman Çelik İlköğretim üçüncü, İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim üçüncü ve Yeşilkent İlköğretim Okulu da dördüncü oldu

MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Lig müsabakalarının ardından madalya töreni düzenledi. Şampiyon okullar düzenlenen törenle madalyalarını alarak mutluluklarını öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

9 MAYIS'TA ŞAMPİYONLAR GECESİ VAR

Büyükşehir Belediyesi Mart ayında başlattığı Lig Şöleni'ni 9 Mayıs Perşembe günü düzenleyeceği Şampiyonlar Gecesi ile taçlandıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Lig Şöleni'nin Şampiyonları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement