Büyükşehir’den Geleceğe Büyük Yatırım Sporcu Ordusuna Yeni Neferler Ekleniyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir’den Geleceğe Büyük Yatırım Sporcu Ordusuna Yeni Neferler Ekleniyor

Büyükşehir’den Geleceğe Büyük Yatırım Sporcu Ordusuna Yeni Neferler Ekleniyor

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan Kapalı Tenis Kortları Törenle Hizmete Açıldı.

03.05.2011 14:43

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve genç tenisçilere her türlü hava şartında gece ve gündüz spor yapma imkanı sağlayacak olan Kapalı Tenis Kortları düzenlenen törenle açıldı.

Bursa'nın spor kenti kimliğini öne çıkarmak amacıyla hazırlanan 82 projenin bir kısmını tamamlayıp, hizmete açan ve diğer projelerin inşaatlarını da hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Acemler'de yaptırdığı Kapalı Tenis Kortlarını düzenlenen törenle hizmete açtı. Düzenlenen törene Başkan Altepe'nin yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Mehmet Altan Karapaşaoğlu, Ali Kul, milletvekili adayları Hüseyin Şahin ve İsmet Su, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile sporcu gençler ve aileleri katıldı.

Sporcu ordumuz güçleniyor

Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönem kentin tüm değerlerini ön plana çıkarmaya çalıştıklarını bu doğrultuda spor potansiyelini de en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Altepe, tesisleşmeye büyük önem verdiklerini hatırlattı. Eğitim kurumlarına spor salonları, bölgesel yüzme havuzları ve amatör kulüplere yeni tesisler kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Altepe, şu ana kadar 82 spor projesi geliştirdiklerini, bunlardan bir kısmını hizmete açtıklarını, diğerlerini de kısa zaman içinde kullanıma açacaklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde 3500 lisanslı sporcu olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Lisanssızlarla birlikte bu sayı 6 bini buluyor. Sporcu ordumuz her geçen gün daha da güçleniyor. Yaptığımız tesislerle spordaki başarılarımızı da artırıyoruz. Belediyespor bünyesindeki sporcularımız olimpiyatlara gidecek. Bu tesislerle artık olimpiyatlara daha fazla sporcu göndermeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Gümüş'ten teşekkür

Bursa'da 85 bin sporcu ile yılda 12 bin müsabakaya katıldıklarını dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ise son yıllarda merkezi hükümetin yanında yerel yerel yönetimler tarafından yapılan çalışmalarla tesis yönündeki eksikliklerinin bir bir tamamlandığını söyledi. Özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda kendilerine büyük destek olduğunu hatırlatan Gümüş, sporcu kimliğiyle her zaman yanlarında olan Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Artık makamda oturan başkanlar yok

AK Parti Milletvekili Ali Kul ise Türkiye'nin her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini belirterek, Dünya'nın Türkiye'yi ayakta alkışladığını söyledi. Artık makamında oturan belediye başkanları döneminin bittiğini vurgulayan Kul, "Törene gelirken Başkan Altepe'nin makam aracına bindim. Başkanımız bütün imza föylerini aracında imzalıyor. Bir konu hakkında bilgi alacaksa ilgili yöneticilerle toplantılarını aracında yapıyor. Değişmeye ve gelişmeye bizler de mecburuz. Bursa ve ülke sevdalıları artık görev başında" dedi.

Konuşmaların ardından iki minik tenisçi Başkan Altepe'ye çiçek verip, tesis için teşekkür etti. Daha sonra açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri, salonda tenis oynayıp, minik sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Törene katılan sporcuların aileleri de Başkan Altepe'ye geleceğe yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir’den Geleceğe Büyük Yatırım Sporcu Ordusuna Yeni Neferler Ekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement