''Büyükşehir Bu Kentin Milli Meselesi'' - Son Dakika
Güncel

''Büyükşehir Bu Kentin Milli Meselesi''

\'\'Büyükşehir Bu Kentin Milli Meselesi\'\'

Belediye Başkanı Osman Zolan, Göveçlik Mahallesi'ni ziyaret etti.

16.06.2012 14:41

Denizli'nin farklı bölgelerinde her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Zolan, Göveçlik Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zolan, bölgede yapımı devam eden Göveçlik yolu genişletme çalışmaları ile Denizli Çakmak – Geriz Deresi Göveçlik Yol Kavşağı yağmursuyu hatlarının inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Göveçlik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. Bölgede yapımı devam eden Göveçlik yolu genişletme çalışmaları ile Denizli Çakmak – Geriz Deresi Göveçlik Yol Kavşağı yağmursuyu hatlarının inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Zolan, sorunları ilk ağızdan dinlemenin, çalışmaları yerinde görmenin önemini bildiğini bu sebeple sık sık Denizli'nin farklı bölgelerine ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

Son olarak Göveçlik Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Zolan, gerçekleştirdiği buluşmada vatandaşların Denizli'ye ve mahallelerine ilişkin yöneltiği sorulara cevap verdi.

Başkan Zolan, Denizli insanının hızlı bir değişime tanıklık ettiğine ve bu değişimin Denizli'nin Büyükşehir olması ile birlikte artarak devam edeceğine dikkat çekti. Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: "Denizli'nin 28 yıldır kurduğu büyükşehir olma hayaline ilişkin Başbakanımızın verdiği müjde bu kentin en büyük kazanımı olacak. Denizli Büyükşehir olduğunda bu kent bu kentte yaşayan her kez büyük kazanımlar elde edecek. Bu konu üzerinde maalesef ki siyaset yapılıyor. Bu konu üzerinde siyaset yapılmaması gerektiğini her fırsatta söylüyorum. Bu mesele Denizli'nin milli meselesidir. Denizli bundan sonra çok daha büyük kazanımlar elde edecek. Bunu hep birlikte göreceğiz."

Bir vatandaşın 'Göveçlik'e ne zaman doğal gaz gelecek?' sorusuna ' Gün gelecek Denizli'nin her yeri doğalgazı kullanacak. Tüm planlamalar yapıldı. Ok yaydan çıktı bir kere. Bunun geri dönüşü yok' diye cevap veren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: " Bu kentin her yeri için planlamalar yapıldı. Buraya da en kısa sürede doğalgaz gelecek. Doğalgaz olmayan yerlerde biz ne zaman doğalgaza kavuşacağız diye sorulurken, şehrin doğalgaz hattı geçen yerlerinde kömür yakmayı tercih edenler var. Bu da tıpkı büyükşehir de olduğu gibi siyaset üstü bir konu. İnsan sağlığından, çevre sağlığından, çocuklarımızın, yaşlılarımızın sağlığından ne önemli olabilir. Tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçek. Şuan kullanılabilir en çevreci yakıt doğalgaz. Bu şehrin havası göreceksiniz Türkiye'nin en temiz havası olacak. Yapılan planlamalar çerçevesinde tüm kent doğalgaz kullanımının rahatlığına erecek."

Başkan Zolan, daha sonra bölgede yapımı devam eden Göveçlik yolu genişletme çalışmaları ile Denizli Çakmak – Geriz Deresi Göveçlik Yol Kavşağı yağmursuyu hatlarının inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Büyükşehir Bu Kentin Milli Meselesi'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement