Büyükşehir Belediyesi'nden Mahallelilere Yemek - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi'nden Mahallelilere Yemek

Büyükşehir Belediyesi\'nden Mahallelilere Yemek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulama ile Manisa bütünündeki mahallelerde düzenlenen hayır yemeklerine çorba desteği veriliyor.

12.06.2014 09:06  Güncelleme: 11:11

Bu kapsamda Soma ilçesine bağlı Yırca Mahallesi'nde bu yıl 4.'sü düzenlenen hayır yemeğine de Manisa Büyükşehir Belediyesi destek oldu. Vatandaşlar uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il bütünündeki mahallelerde düzenlenen hayır yemeklerine desteği, Soma ilçesine bağlı Yırca Mahallesi ile devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Aşevi'ne ait çorba araçları hayır yemeğinde vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Köyün eski muhtarlarından Mehmet Ali Eker, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayır yemeklerine verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederek, "Uygulama sayesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yanımızda olduğunu görüyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor. Uygulamayı başlatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Yırca sakinleri olarak selamlarımızı gönderiyoruz kendisine" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi'nden Mahallelilere Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement