Büyük Hasar Oluştu - Son Dakika
Güncel

Büyük Hasar Oluştu

Büyük Hasar Oluştu

Adana'da HDP Seyhan İlçe Örgütü binasında meydana gelen patlamanın etkisiyle duvarda yarım metre çapında delik oluştu, 4 odadaki eşyalar hasar gördü, cam ve çerçeveler kırıldı.

18.05.2015 16:23

Adana'da HDP Seyhan İlçe Örgütü binasında meydana gelen patlamanın etkisiyle duvarda yarım metre çapında delik oluştu, 4 odadaki eşyalar hasar gördü, cam ve çerçeveler kırıldı. Olay yeri ekiplerinin incelemesi ardından HDP Adana Milletvekili Adayı Vedat Özkan, gazetecileri patlamanın olduğu binaya aldı. Gazetecilerin görüntü almasını sağlayan Vedat Özkan, "Halkı burada öldürmek istediler. En yoğun çalıştığımız saatlerde katletmek istediler. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Barışta ısrar edeceğiz. Bu olayı kınıyor, lanetliyoruz. En kısa sürede aydınlatılmasını istiyoruz. Patlamanın türünü bilmiyoruz ama zaman ayarlı bomba olabilir" diye konuştu.

Belediye görevlileri de, patlamanın ardından caddeye saçılan parçaları ve cam kırıklarını temizledi. Patlamadan 1 hafta önce HDP binasının dış duvarında kaplama işlemi yapıldığı, bu sayede patlamanın şiddetinin ve duvar parçalarının düşerek kaldırımda yürüyenlere zararının azaldığı ifade edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyük Hasar Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement