Buyaka İkinci Yılını Sürpriz Hediyelerle Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Buyaka İkinci Yılını Sürpriz Hediyelerle Kutluyor

Buyaka İkinci Yılını Sürpriz Hediyelerle Kutluyor

Buyaka, ikinci yılına özel "Bu Yakada İkinci Yılımız" isimli çekiliş kampanyası ile ziyaretçilerine birbirinden değerli hediyeler dağıtıyor.

18.03.2014 16:16

Farklı mimari tasarımı, Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin ulusal ve uluslararası marka karması, teraslı gurme restoranları ile eşsiz lezzetler sunan Buyaka, ikinci yılına özel "BU YAKADA İKİNCİ YILIMIZ" isimli çekiliş kampanyası ile ziyaretçilerine birbirinden değerli hediyeler dağıtıyor. 19 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanyaya Buyaka Alışveriş Merkezi'nde 125 TL ve katlarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılma hakkı elde ediyor. Kampanya kapsamında Buyaka, bir kişiyi Mini Cooper Countryman All4 sahibi yapacak. Ayrıca çekilişle 5 iPhone 5s, 5 iPad Air ve 5 Samsung Led Tv sahiplerini bulacak.

Ticari ofis, home ofis ve alışveriş merkezi ile Anadolu Yakası'nın önemli bir yaşam kompleksi olan Buyaka, ikinci yılına özel bir kampanya başlatıyor. 19 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile alışveriş merkezi içindeki mağazalardan aynı gün içinde toplamda 125 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, hediye çekilişine katılmaya hak kazanacak.

Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda şanslı bir kişi, Buyaka Alışveriş Merkezi'nin ikinci yılına özel hediye edeceği Mini Cooper Countryman All4 model aracın sahibi olacak. Ayrıca yine çekilişle belirlenecek on beş kişi Iphone 5s, Ipad Air ve Samsung Led Tv hediyelerinden birini kazanacak. Kazanan talihlilerin duyurumu, 28.05.2014 tarihinde, gazete ilanı, Buyaka sosyal medya hesabı ve alışveriş merkezi içinde yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buyaka İkinci Yılını Sürpriz Hediyelerle Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement